Ny takeaway-festival skal hjælpe presset branche

thumb image

I vinterferien ser en ny mad-festival dagens lys, når DinnerDays Takeaway inviterer til at ‘spise ude hjemme’ på en lang række restauranter, som har hårdt brug for opbakning. 

Hvert år i uge 7 afholdes DinnerDays ude på restauranterne, men efter restriktioner, nedlukninger og uden forudsigelighed, tager festivalen i år form af en mad ud af huset-begivenhed.  

Festivalen har samme genkendelige DinnerDays-koncept fra øvrige år med tre retter fra 210 kr. + gebyr. Og finder sted fra den 12.-21. februar 2021.

– DinnerDays Takeaway er et glimrende initiativ, som PUBLIC vælger at støtte. Gæsterne får lækker takeaway fra en masse gode restauranter, inden vi forhåbentligt snart kommer tilbage til normale dage. Vi håber, at de gæster som normalt støtter DinnerDays også vil støtte dette initiativ, siger Johan B. Petersen, ejer af restaurant PUBLIC.

Corona-restriktioner 

Marts 2020 bliver skæbnesvanger for restaurationsbranchen, da statsminister Mette Frederiksen lukker Danmark ned, herunder restauranterne. Da restauranterne igen får lov at åbne op, bliver de pålagt restriktioner som afstand, masker og tidlig lukketid. I december 2020 bliver restauranterne igen lukket ned.

– Restauranterne har længe kæmpet for overlevelse, og har brug for opbakning som aldrig før. DinnerDays Takeaway er vores bud på en håndsrækning, og det vil glæde os, hvis vi som arrangører kan få flere til at støtte op om restauranterne ved at bestille en takeaway-menu i uge 7,  siger Laura Madsen, PR & Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

Spis ude hjemme

Find din rødternede dug og det pæne stel frem, og bestil en ægte restaurantoplevelse derhjemme. Du støtter restauranterne i en svær tid!

Billetter refunderes naturligvis, hvis DinnerDays Takeaway aflyses grundet forbud mod at sælge takeaway.

Hvornår: 12.-21. februar 2021 

Hvordan: Du vælger din restaurant og booker i tidsrummet, du ønsker at afhente din mad.

Pris: 210 kr. + gebyr. Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr. 

Pressekontakt:
Laura Madsen, PR & Kommunikationsansvarlig: lma@dinnerbooking.com
Tlf. +45 42 95 02 12

You may also like...