Skovidyl med stjernekok blev Sjællands gæstefavorit i 2020

thumb image

Når en gæst har besøgt en restaurant via DinnerBooking, har de efterfølgende mulighed for at vurdere oplevelsen. Det er der rigtig mange af jer, som har gjort, og opgørelsen på Sjælland viste en klar favorit: Ingen ringere end Studenterkilden i Klampenborg. Men hvad er det egentlig for et sted?

Topfoto: Ole Troelsø

I skovbrynet ved Klampenborg – godt halvvejs mellem Dyrehavsbakken og Fortunen ligger et fint, stråtækt bindingsværkshus med sprossede vinduer. Hvis det lille skovridderhus ser bekendt ud, har du måske set det i komedien Blinkende Lygter, hvor de fire småkriminelle venner Thorkild, Arne, Stefan og Peter slår sig ned i skoven og vil lave restaurant. Drengene har ikke megen forstand på madlavning – men dét kan man ikke sige om Anita Klemensen, som i dag leder køkkenet i Studenterkilden.

Foto: Studenterkilden

Tidligere Michelin-kok leder køkkenet

Anita Klemensen er uddannet kok fra det prestigefyldte Søllerød Kro, hvor hun blev færdig i 2002. Efterfølgende kastede den dedikerede kok sig over driften af Den Gule Cottage og Den Røde Cottage med så stor succes, at sidstnævnte i 2012 fik tildelt en stjerne i Michelinguiden, som de beholdt helt frem til 2016.

Efter at have døjet med gigt i hænderne måtte hun trække stikket for en stund, men i dag er hun atter tilbage i køkkenet, og hun har tydeligvis stadig helt styr på, hvordan det skal gøres.
Når gæsterne ankommer, står Anita klar til at modtage dem ved den ikoniske røde låge, der markerer indgangen til skoven. Herefter venter en helstøbt aften, som vil komme omkring alle sanseindtryk.

Foto: Ole Troelsø

Ros for stemning, betjening, mad og vin

Gæsterne har i hvert fald lutter rosende ord tilovers for Studenterkilden, som særligt fremhæver betjeningen, menu, vin og ikke mindst omgivelserne:

Kære Studenterkilden. Vi var helt høje efter at have været hos jer. Det var et meget fint arrangement, alt spillede bare – maden var helt fantastisk og den tilhørende vinmenu komplimenteret fint menuen. Betjeningen var også helt i top, så vi kommer gerne igen.
– Dorte, 5. december 2020

“Det var en gastronomisk oplevelse i særklasse med super professionel betjening i meget smukke omgivelser. Kunne ikke være bedre!”
– Karen, 29. oktober 2020

“Vi have en super god oplevelse i fredags – sød og kompetent betjening med et dejligt glimt i øjet – og den vidunderlig madoplevelse. Udsøgt vinmenu. God stemning i lokalet. Dejligt med ro og tid.”
– Bo, 28. august 2020

Dette er blot et lille udsnit af de i alt 130 positive tilbagemeldinger om Kilden, der giver dem en score på 5.86 ud af 6.00 – Meget imponerende og supergodt gået, siger vi bare.

Book dit besøg allerede i dag

Selvom de nuværende restriktioner tvinger restauranterne til fortsat at holde lukket pga. smitten, er det ikke for tidligt at se frem mod lysere tider. Vaccinen er kommet, og inden længe kan vi igen gå ud og nyde gastronomi, vin og godt selskab. Her er Studenterkilden et oplagt sted at tage hen, men Anita Klemensen og teamet er et populært sted, så hvorfor ikke booke dit fremtidige besøg allerede i dag? Så er du sikker på at få plads.


Book bord på Studenterkilden ➤

Hvor: Enghavevej 16, 2930 Klampenborg

You may also like...