Nyåbnet spisehus sadler om

thumb image

Madmad Madbodega åbnede tidligere på året med målsætningen om at sætte fokus på bæredygtighed og lokale råvarer – nu sadler spisestedet om med større ændringer.

I maj 2015 slog MadMad Mad Bodega dørene op på Vesterbro. Nu skifter ejer-duoen Heather Thomas og Marian Reed både menu og køkkenteam ud.

Den største forandring på MadMad Mad Bodega sker i køkkenet, hvor Camilio Rasmussen Dahl, der henter erfaring fra Momofuku i Sydney i Australien, bliver ny køkkenchef.

Hvordan bliver det nye koncept?

”Nu serverer MadMad Mad Bodega comfort food i ordets egentlige forstand. Vi har nogle få retter på menuen, som alle er lavet af sæsonrigtige, lokale og økologiske råvarer. Hovedretterne koster mellem 145-185 kroner, så alle kan være med.”

Hvorfor har I valgt at indføre disse ændringer?

“Vi lyttede til gæsternes feedback, og da gik det op for os, at maden og priserne ikke var i overensstemmelse med, hvad vi havde sagt, vi ville levere: comfort food, som var nede på jorden og til at betale – og som blev tilberedt med omtanke for vores planet.”

Madmad Mad Bodega

Hvad vil den nye køkkenchef, Camilio Rasmussen Dahl, kunne bidrage med?

“Som Camilio selv beskriver det, tog han til Australien for at få mulighed for at lære at lave mad på Michelin-niveau, hvilket han gjorde på Momufuku. Nu hvor han er hjemme igen, er hans ambition at bruge sine gode evner til at lave enkel og ærlig sæsonmad, der samtidigt udfordrer ham til at finde kreative måder at lage, konservere og arbejde med de råvarer, som sæsonerne kan tilbyde.”

LÆS OGSÅ: Guide: Tag på gastronomisk eventyr i København

Hvad er dine forventninger til den nye stil?

”Vi vil jo gerne have Madmad Mad Bodega til at være en lokal bistro, hvor folk har lyst til at komme regelmæssigt. Madmad skal være et sted, hvor man tager hen, fordi man ved, at man altid kan forvente god comfort food, der er tilberedt efter sæsonerne – og nogle genkommende favoritter som chokolade fondant. Vi vil gerne have gæsterne til at se Madmad som et andet hjem, og derfor ændrer vi også interiøret og lader kunstneren Lucie Layers dekorere lokalerne med vægmalerier, inspireret af naturen.”

Madmad Mad Bodega

LÆS OGSÅ: Rasmus Munks nye restaurant hitter blandt gæsterne

Book bord på Madmad Mad Bodega

You may also like...