Nyt spisested i Istedgade: Jeg vil kalde maden maskulin

thumb image

På Istedgade 60 er der åbnet den nye vin- og spisebar, TORO, og her kan du se frem til ærlige retter til gode priser – og uden for meget pynt.

Den 25. september fik den populære Tapa del Toro i  Torvehallerne en lille ny stikling. Det skete på Istedgade, hvor Restaurant TORO slog dørene op.

Men de to spisesteder kommer dog ikke til at ligne hinanden helt: I modsætning til Tapa del Toro kommer den nye Toro til at fungere mere som en restaurant end en tapasbar.

Ifølge køkkenchef og partner, Sune Rothenberg Lind, kommer madstilen desuden til at have karakter af en såkaldt maskulin stil:

“Jeg vil kalde maden maskulin – retter uden for meget pynt og omveje. På TORO i Istedgade er vi ikke dogmatiske, men bare superbegejstrede for rigtig god mad, og vi styrer efter smag mere end noget andet,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: Ny restaurant: Alt udenom bøffen skal være ekstraordinært

Tapa del Toro

Tapa del Toro ved Torvehallerne

Stemning fra spisebaren

Selvom Toro er restaurant, tager teamet dog den hyggelige og uformelle spisebars-stemning med sig, og der er gode muligheder for at kigge forbi til et enkelt glas vin, fortæller Sune Rothenberg Lind:

“Som kok, bliver jeg drevet af den direkte respons fra gæster – og gæsterne imellem, som spisebaren skaber. Et par kan være kommet ind fra gaden for at få et enkelt glas vin og ende med at have smagt sig igennem flere slags snacks og deleretter. Det er netop der, Spanien altid har været et forbillede.”

LÆS OGSÅ: Tag på gastronomisk eventyr i København

Book bord på TORO i Istedgade

You may also like...