Guide: Tag på gastronomisk eventyr i København

thumb image

Spis dig vej gennem København: Her er gæsternes favoritrestaurant i hver bydel.

Går du med tanker om at forkæle smagsløgene lidt ekstra, får du her den restaurant i hver af Københavns bydele, som har fået de mest positive anmeldelser fra gæsterne via DinnerBooking.

Hermed er du sikret en god restaurantoplevelse, uanset hvor i byen du befinder dig. Er du en ægte restaurant-entusiast, kan du jo overveje et godt gedigent gastronomisk eventyr i København med et besøg på alle fem restauranter.

København K: Restaurant Krebsegaarden

Restaurant Krebsegaarden ligger i Studiestræde, og her bliver du mødt af de hyggelige nordmænd Mats og Carsten. Restauranten har i mere end et år været topscorer blandt gæsterne, og spørger man Mats selv, skyldes det deres store arbejde med at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære.

5,80 ud af 6 point

Krebsegaarden

Krebsegaarden i København

LÆS OGSÅ: Nyt spisehus i Kødbyen vil væk fra skematiserede ikea-oplevelser

Frederiksberg: Restaurant Frederiks Have

I de hyggelige omgivelser i Frederiksberg Have finder du Restaurant Frederiks Have. Her bliver du modtaget af ægteparret Eva og Ole Sellberg, der har haft restauranten i de sidste 15 år. Maden er inspirereret af de europæiske landkøkken, og restauranten blev i august måned bedømt som den bedste restaurant af gæsterne.

5,52 ud af 6 point

Restaurant Frederiks Have

 

Restaurant Frederiks Have

Vesterbro: Nimb Terrasse

Nimb Terrasse er belliggende lige ved Tivolisøen i Tivoli, og  uanset om vejret tillader at sidde på terrassen eller ej, byder Nimb på lækre og enkle retter af sæsonens gode råvarer. Har du en sød tand, kan du også overveje at besøge restaurantens kagebord lørdag og søndag eftermiddag.

5,35 ud af 6 point

Mad & Kaffe

 

Nimb Terrasse

Nørrebro: No. 4 Ny Nordisk Tapas & Vinbar

No. 4 er beliggende i latinerkvarteret på Nørrebro, og som navnet antyder, byder spisestedet på herlig nordisk tapas, sammensat af årstidens gode råvarer. Stedet er indrettet som en intim og atmosfærisk vinbar, så du kan nyde retterne i den helt rette afslappede stemning.

5,24 ud af 6 point

20A på Nørrebro

Amager: Rambla bar & grill

Lige over for Field’s ved Ørestaden finder du Rambla Bar & Grill, der byder på retter inspireret af Barcelona. Menukortet byder på tasting-retter i den lette ende og Family style dining med en masse forskellige retter.

5,11 ud af 6 point

Rambla Bar og Grill

 

Rambla

LÆS OGSÅ: Den bedste restaurant på Sjælland lige nu

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor vedkommende kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene med en karakter fra 1-6. Denne opgørelse er baseret på 125.500 besvarelser fra gæsterne i årets første seks måneder.

You may also like...