Nye tider: Restaurant Els går all in på smørrebrød

thumb image

Nyt koncept: Restaurant Els ved Kongens Nytorv går nu all in på smørrebrød både til frokost og aften.

Er du glad for en god højtbelagt, så vil du nok klappe i hænderne over Restaurant Els’ nye koncept. Den historiske restaurant ved Kongens Nytorv vil fra nu af være en smørrebrødsrestaurant med traditionelle og hjemmelavede stykker til både frokost og aften.

Foto: Restaurant ELS

I de fredede lokaler i Store Strandstræde håber man på at skabe de bedste rammer for servering af smørrebrød, snaps og kolde fadøl.

– Vi vil gerne indtræde på den københavnske madscene som en smørrebrødsrestaurant i den øverste ende af kvalitetsskalalen, lyder det fra Restaurant Els i en pressemeddelelse.

Smagen af Danmark

Hvad kan man så få? Menukortet byder på både kolde og lune anretninger.

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron, lammerullepølse med sky og løg, Røget Fanølaks med stuvet spinat og Sol over Gudhjem er bare nogle at de smørrebrød, som man kan se frem til. Prisen for en højtbelagt ligger på 85-165 kroner. Til dessert er der blandt andet gammeldags æblekage og “Gamle Ole” med fedt, sky og rom at glæde ganen med.

Om aftenen kan der også bestilles en smørrebrødsmenu, “Smagen af Danmark” til 348,-. Hertil kan der også bestille øl- og snapseparring til 298,-.

Hvor: Store Strandstræde 3, 1255 København K


Book bord på ELS ➤

You may also like...