Nyt moderne spisehus åbner i Skovriderkroen

thumb image

Den 7. oktober åbner et nyt spisehus i Skovriderkroen. Navnet er Bistro 235, og ambitionen er at servere klassiske bistro-retter til fornuftige priser.

På Skovriderkroen i Charlottenlund er der kommet nye boller på suppen. Lokalerne der tidligere husede Restaurant Zio er i hænderne på en ny ejer, og navnet vil fremover være Bistro 235 (udtales Bistro 2-35).

Uformelt spisested

Målet er at skabe en uformel bistro med fornuftige og overkommelige priser, fortæller den nye ejer, Jørgen Michelsen:

”Vores mål er at blive Charlottenlunds og Nordsjællands nye lokale spisested til frokost og aften,” siger han og fortsætter: ”Udover en fantastisk lokal stemning, vil vi også gerne være ’stedet’, hvor man uformelt kan få sig et ordenligt måltid til en ordentlig pris.”

Store arrangementer

På Bistro 235 vil man kunne få 5 retter for 395,-, men der vil også være  mulighed for at afholde de større arrangementer på stedet:

”Om det blot er 100  østers med masser af champagne til eller det er et større firma-arrangement eller familiefødselsdag, så ordner vi det”, siger Jørgen Michelsen, der tidligere har drevet Charlottenlund Fort.

Boble Bar

Udover maden vil Bistro 235 åbne Nordsjællands første Boble Bar i solen til næste år. Der   vil her bliver serveret en række kvalitets-champagner på glas og flaske og masser af østers og kaviar. Boble Baren forventer at åbne, så snart solen skinner nok i 2017.


Book bord på Bistro 235 ➤

You may also like...