Nyåbnede Tabu scorer topkarakterer fra gæsterne

thumb image

I september måned kunne den anmelderroste kok Michael “Miv” Pedersen åbne ny gourmetrestaurant i Aalborg – nu kvitterer gæsterne med rosende anmeldelser. 

Forventningerne var høje, da stjernekokken fra CANBlau i Aalborg besluttede sig for at gå solo og åbne en toprestaurant i byen – Restaurant Tabu.

Nu – lidt over en måned efter åbning – ser de høje forventninger ud til at være blevet indfriet. Restauranten har både høstet positive anmeldelser i Nordjyske (5 gafler) og Gastromand, og nu viser det sig, at også gæsterne står klar med rosende ord.

Ifølge en ny opgørelse fra DinnerBooking.com for september, der er baseret på i alt 12.382 gæsteanmeldelser, er Tabu blandt de fem jyske restauranter, som har fået de mest positive anmeldelser af gæsterne.

Stor oplevelse

Med en score på hele 5,7 stjerner ud af 6 mulige placerer Tabu sig på en flot tredjeplads blandt de jyske restauranter – kun overgået af Michelin-restauranten Gastromé i Aarhus og den anmelderroste Restaurant Bind i Sønderjylland.

Blandt de positive anmeldelser, skriver gæsterne blandt andet:

“Tusinde tak for en fantastisk oplevelse. Det er både fra tjenere og kokke. I er rigtig gode til kundeservice og får os til at få en oplevelse af at vi er de vigtigste denne aften. Kokkene var rigtig gode til at præsentere og med humor og glimt i øjet. Tak for en stor oplevelse.” – Søren

“Fantastisk mad, vin og betjening til en yderst fornuftig pris.” – Lars

“Det var en skøn aften hvor mad og betjening var i top. Skønt at både Miv samt den meget dygtigt sommelier gav sig tid til at kræse om os. Skønt med muligheden for at skrifte dele af vin menuen ud med saft.” – Sofie

Top 5 i Jylland i september

  1. Gastromé, Aarhus C 
  2. Restaurant Bind, Kruså 
  3. Tabu, Aalborg 
  4. Pandekagehuset Kvie Sø, Ansager
  5. Rositas Bistro, Aalborg 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for september 2016 er baseret på 12.382 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...