Nyt sushi-koncept kommer til København

thumb image

Oplev sushi på en helt ny måde, når nyåbnede restaurant RIO på Illum Rooftop byder indenfor til den brasilianske sushi, Temakeria. Lige nu kan du prøve herlighederne til en ekstra god pris. 

På Illum Rooftop har et nyt sushisted set dagens lys. Men det er ikke sushi i den traditionelle japanske forstand, der er tale om her.

Det brasilianske sushikoncept, Temakeria, har nemlig ramt København med åbningen af RIO Temakeria på Illum Rooftop. Her kan du se frem til sushi med tropiske ingredienser og masser af brasiliansk stemning.

LÆS OGSÅ: Åbningstilbud på RIO Temakeria

Japansk og sydamerikansk smelter sammen

Det lyder måske umiddelbart som en spøjs cocktail at mikse japansk og brasiliansk, men faktisk er den brasilianske sushi et velkendt og yderst velanset koncept i andre europæiske storbyer – og naturligvis i Brasilien.

I løbet af det 20. århundrede flyttede mange japanske familier til Brasilien og medbragte deres sushi-traditioner.

Sidenhen er de retter, som vi kender som sushi blevet påvirket af sydamerikanske traditioner og smage. Temakeria er en stor sushi-rulle, som kan spises med hænderne, og som er tilsat tropiske ingredienser som ananas, mango og banan.

Udover de tropiske ingredienser er det karakteristiske ved Temakeriaer, at der er masser af brasiliansk, uformel stemning. På RIO Temakeria kan du derfor se frem til en uformel og farverig sushi-oplevelse – måske tilsat et par læskende cocktails som Caipirinha.

Åbningstilbud på RIO

I anledning af deres åbning, byder RIO Temakeria indenfor med en menu til en ekstra god pris – så du kan smage lidt af det hele. RIO Discover menuen fås til 275,- hvor du får seks forskellige serveringer.


Køb åbningstilbud til RIO Temakeria ➤

rio3

rio2

rio4

You may also like...