Odense: Populær restaurant åbner ny vinbar

thumb image
Foto: HOS Vinbaren

Den 1. juli 2023 bliver Odense beriget med et hyggeligt samlingssted for alle, der elsker et godt glas vin. Folkene bag populære Restaurant HOS åbner nemlig en ny vinbar.

HOS Vinbaren er navnet på den nye perle, der åbner på fed placering i Odense. På Store Gråbrødrestræde 7B har ejerne af gæstefavoritten restaurant HOS nemlig indtaget et lokale, som de har haft i kikkerten i flere år.

Fremadrettet kan du komme forbi vinbaren til skønne vine i alle prisklasser, et udvalg af specialøl og hapsere til den lille sult.

En vinbar for alle

Foto: Jesper Rais

Visionen med vinbaren er klar: at skabe et sted hvor alle føler sig velkomne. Det fortæller medejer Michelle Hemme, der har tre sommelier-uddannelser bag sig.

Her skal der være plads til alle. Du behøver hverken at være vinconnaisseur eller bruge mange penge på at få noget godt at drikke. Vi vil gerne skabe et sted, hvor folk kan komme og hygge sig.

Michelle Hemme

Har du lyst til at blive lidt klogere på de gyldne dråber, får du rig mulighed for det, da HOS Vinbaren løbende vil holde vinsmagninger. Her kan du få viden med i bagagen, imens du nyder den gode smag fra udvalgte vine.

Dygtige folk bag

Siden 2019 har Michelle Hemme og hendes bedre halvdel, Jakob Spolum, drevet Restaurant HOS med stor succes. Her leger de med den klassiske version af smørrebrød og serverer den med et moderne tvist.

Foruden deres frokostservering, disker de hver fredag og lørdag op med en udsøgt, sæsonbestemt gourmetmenu. Aftenmenuen vil også fremadrettet kunne bestilles om torsdagen.

Parret åbner nu HOS Vinbaren sammen med Jeppe Kjærgaard, der er restaurantchef på Restaurant HOS.

Der har været efterspørgsel på et sted, hvor vores spisende gæster kunne fortsætte deres aften efter restaurantens lukketid. Nu har vi endelig et hyggeligt sted, hvor vi kan sende folk hen på de senere aftentimer.

Michelle Hemme

Velsmagende vine og delikate hapsere

Er du til en god klassiker i dit vinglas, skal du helt sikkert besøge HOS Vinbaren. Michelle Hemme har gjort sig umage for at sammensætte et vinkort af skønne klassiske, europæiske vine.

Er din vinsmag mere eksperimenterende, går du dog ikke forgæves, da der vil være lidt til enhver smag.

Et skarpt udvalg af specialøl vil også blive langet over disken på vinbaren. Det er Jeppe Kjærgaard, der er uddannet ølsommelier, som har stået for at udvælge forskellige øl til kortet.

Til de forfriskende dråber kan du desuden nyde mindre serveringer og smagfulde snacks, heriblandt østers, ansjoser, oste, skinke og caviar.

You may also like...