P Eatery henter nye Michelin-kræfter til køkkenet

thumb image

P Eatery på Skt Petri Hotel står lige nu klar med nye kræfter, en spændende ny menu – og gratis cocktails.

Med inspiration fra manden bag bloggen Bungalow5, Allan Torp, står P eatery klar med denne sæsons nye P menu.

Menuen har rødder i det europæiske køkken og byder bla. på spændende smagskombinationer med Sambuca. Den kan nydes i P eatery fra den 15. november.

Nyt samarbejde med Allan Torp fra Bungalow5

Udover at have en stor æstetisk sans og forkærlighed for dansk design, har Allan Torp også en svaghed for den italienske anis-likør, Sambuca.

Det har bl.a. inspireret P eaterys restaurantchef Dennis Daner og hans team, til at udvikle to eksklusive cocktails med Sambuca, som vil blive serveret i forbindelse med P menuen:

“Jeg synes, at P eaterys koncept er spændende, både hvad angår indretningen og på madfronten. Jeg elsker at blive udfordret med nye smage og konsistenser, og retterne udviklet til P menuen gør præcis det” siger Allan Torp.

Nye kræfter hentet fra 108

I køkkenet har P eatery hentet executive chef Patryk Stafin, der bl.a. har en fortid fra den anmelderroste restaurant 108.

Med udgangspunkt i et europæisk køkken har Patryk arbejdet på en ny menu, der vil blive lanceret sammen med denne sæsons P menu.

Gratis cocktail mellem den 15.-26. november

Til P menuen er der blevet udviklet tre retter, der alle indeholder Sambuca, som kan nydes fra den 15. november sammen med de andre nye retter på kortet. P menuen koster 345,- og du kan læse mere om den her.

Book P menuen mellem den 15.-26. november og få én af de eksklusive cocktails med i købet.


Book bord på P Eatery ➤

You may also like...