Pandekagestedet er åbnet i Juelsminde

thumb image

En dejlig duft af pandekagedej hænger nu i luften på havnepladsen i Juelsminde, hvor Pandekagestedet netop er åbnet – klar til at servere pandekager i alle afskygninger.

Godt nyt til alle pandekageelskere. d. 2. marts åbnede Pandekagestedet i skønne omgivelser på havnen i Juelsminde. Her kan man i den grad opleve, at pandekager kan være meget mere end sukker og syltetøj.

Pandekagerne er traditionelle, som de fleste kender dem – men de friskbagte herligheder serveres både som forret, hovedret og dessert. Og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad en pandekage kan indeholde. Du vælger nemlig helt selv, hvilket fyld, som din pandekage skal indeholde.

Pandekager er for alle

“Vi ønsker at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, som danner rammen til hyggelige stunder. Alle elsker pandekager og vores menu er skabt med henblik på både små og store maver.”

“Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller de friske råvarer. Pandekager har ingen aldersgrænse, og vi håber, at få lov at byde jer velkommen til en hyggelig smagsoplevelse”, lyder det fra Pandekagestedet.

Erfarne pandekagebagere står bag

Det er ægteparret Tina og Claus Nielsen fra Falling, der har åbnet Pandekagestedet i Spisehuset gamle lokaler. Men selv om Pandekagestedet er helt nyt – så er pandekagebagning ikke nyt for parret, tværtimod.

I 10 år har de drevet Pandekagebilen, hvor de kører du til fester og arrangementer for at servere den populære spise. Pandekagebilen kommer til at fortsætte sammen med Pandekagestedet.

Hvor: Odelsgade 4, 7130 Juelsminde


Book bord på Pandekagestedet ➤

 

You may also like...