Populær café åbner nyt spisested ved Skjolds Plads i København

thumb image
Foto: Oberra

De tre venner bag Arrebo har længe serveret morgenmad og frokost fra deres populære café på Nørrebro. Nu udvider holdet med det nye spisested Oberra Bar, som har adresse i det opblomstrende område ved Skjolds Plads i København.

Det er den dejlige mad og hyggelige atmosfære, der kendetegner et godt spisested. Og dette gør sig bestemt gældende på Oberra på Nørrebro.

Det er ikke et tilfælde, at navnene på deres caféer netop er Arrebo og Oberra. Arrebo betyder nemlig ‘ærøboer’ på gammeldansk, og hvis du læser Arrebo bagfra, så får du ordet Oberra.

De tre ejere, Lars, Mikkel og Cecilie, har alle et tilknytningsforhold til Ærø, og udover fokusset på de friske råvarer og det gode håndværk er det især vigtigt for dem, at deres spisested føles lokalt og hjemligt. Det må man erkende, at de i den grad er lykkedes med – både på Arrebo, men nu også på det nyåbnede Oberra.

Læs videre her og kom med indenfor på det charmerende spisested, hvor der oser af hygge og hjemlig Ærø-stemning.

Et lille stykke af Ærø i København

Lars, Mikkel og Cecilie kender alle tre hinanden fra deres barndom på Ærø. Som voksne besluttede de sig for at åbne deres første café Arrebo, hvor de har skabt en lokal og hjemlig stemning. En stemning der, som de selv beskriver, føles ligesom, når de går fra færgen i Ærøskøbing.

Det er et dejligt og hjertevarmt sted, hvor alle hilser på hinanden og får sig en hyggelig sludder. Nu udvider de biksen, og hvor Arrebo primært serverer morgenmads- og frokostanretninger, kan du derimod også nyde aftensmad på nyåbnede Oberra.

Vi ønsker at skabe samme stemning på Oberra. Vi snakker og er på fornavn med vores gæster, og stamkunderne får fx. deres faste americano hver dag. Alle er velkomne, som de er, og vi har ingen fine fornemmelser. Vi vil bare gerne have, at folk hygger sig og har det godt. Det er den stemning, vi håber Oberra også får.

Cecilie, Oberra Bar

Et menukort fuld af grønt, fisk og skaldyr

I modsætning til Arrebo, hvor de ikke tilbyder middagsservering, er det her muligt at komme forbi til både morgenmad, frokost og aftensmad. De tilbyder nemlig en lækker 5-retters menu til kun 250 kr. – eller du kan vælge noget fra deres a la carte kort.

Fælles for alle retterne er, at ingen af dem indeholder kød, men derimod kun grønt, fisk og skaldyr. De har en forkærlighed for det lette og friske, når det kommer til mad og vin, hvilket gør det helt naturligt for dem ikke at have kød på menukortet.

Det er kokkene Ricki og Alex, som mestrer pandearbejdet ude i køkkenet, og de er et par erfarne herrer med erfaring fra både restauranterne LaLaLa og Formel B.

På deres aftenkort kan du vælge mellem retter såsom grillet gazpacho og koldrøget islandsk laks, og til frokost kan du nyde surdejsbrød med blandt andet lakserilette og gammelknas.

Rost til skyerne af glade gæster

Selvom Oberra næsten lige er åbnet, får spisestedet allerede gode anmeldelser, hvor de bliver rost til skyerne for deres nærvær, imødekommenhed og kulinariske ekspertise.

Stedet var fantastisk. Den flotteste indretning og stemning. Det var en fornøjelse at blive forkælet med så lækker mad. Vi spiser normalt ikke dessert, men vi var nødt til at prøve deres. Det var en fantastisk kulinarisk oplevelse, som jeg har drømt om hele natten. Vi kommer snart igen!

Caroline

Næste gang, du vil forkæle dig selv eller én du holder af, kan du derfor roligt vælge dette sted.

You may also like...