Populær libaneser åbner på Frederiksberg

thumb image

Den populære libaneser Mahalle åbner endnu en restaurant d. 29. november. Denne gang på Frederiksberg, hvor du har mulighed for at få 20 % på åbningsdagen.

Rolighedsvej 15 bliver fra i morgen af en smule mere eksotisk, når det libanesiske køkken Mahalle slår dørene op til deres fjerde spisested i København. Stedet er kendt for deres prisvenlige, smagfulde, farverige og krydrede retter, der samtidig er en fryd for øjet og ikke mindst Instagram-linsen.

Den 29. november står de nu klar til at forkæle Frederiksberg med forskellige mellemøstlige specialiteter som arabisk fladbrød, grillet libanesisk halloumisalat (En af vores favoritter) og baba ganoush. Præcis som man (måske) allerede kender det fra de populære søsterrestauranter i Birkegade og Nørrebrogade på Nørrebro og i Nansensgade i indre by.

Køkkenet er alle fire steder overvejende vegetarisk, men der er dog mulighed for kød til de kødspisende. Er du klar til at udfordre den traditionelle brunch med røræg og bacon, er Mahalle et godt bud på, hvor du kan sætte smagsløgene på prøve. Her kan du få libanesisk morgenmadst mezze, der består af fladbrød med forskelligt tilbehør og dyppelse serveret med arabisk the og hjemmelavet limonade med frisk citron og mynteblade.

Fejrer åbning med rabat – kom glad!

Mahalle vil gerne fejre åbningen på fredag med deres gæster. Det fremgår på deres Facebookside, hvor gæster kan se frem til en god rabat.

“Så slår vi snart dørene op for vores nye restaurant på Frederiksberg! Fredag d. 29/11 har man mulighed for at få 20% rabat på alt mad og drikke. Kom glad!,” skriver Mahalle på deres Facebookside.

https://www.facebook.com/mahallecph/photos/a.199253303551667/1821047991372182/?type=3&theater

You may also like...