Billetsalget er startet: Spis & Støt i kampen mod kræft

thumb image

Fra den 30. maj til 8. juni kan du igen være med til at støtte kampen mod kræft, når over 50 restauranter landet over – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og DinnerBooking.com – byder på en tre-retters menu for en god s(m)ag. Billetsalget er startet.

Nu kan du snart se frem til at forkæle ganen med god samvittighed. Fra den 30. maj til 8. juni løber restaurantfestivalen Spis & Støt nemlig af stablen igen – og billetsalget starter i dag.

Vær med, når populære og anmelderroste restauranter landet over som Mêlée, Koefoed, Fuego, Nordatlanten, Kok & Vin, Huset Blom, Le Gourmet, Det Glade Vanvid og Restaurant ET inviterer indenfor til en lækker tre-retters menu, som samtidig støtter Kræftens Bekæmpelse.

Kræft er ikke for børn

I år går din støtte til kampagnen ‘Kræft er ikke for børn’. En ny indsats fra Kræftens Bekæmpelse, der støtter op om arbejdet med børn og unge op til 24 år, som har kræft, har haft kræft eller som er berørt af kræft.

Menuen koster 250 kr. (+billetgebyr), og heraf går 40 kr. til det gode formål.

I år vil også to andre prisklasser være i spil for dem, der ønsker en overdådig gourmetmenu, der støtter endnu mere. Priserne er her 500 og 750 kr. (+ billetgebyr), og her finder man bl.a. Michelin-restauranter som Kokkeriet og 108 samt populære restauranter som The Balcony og Vår.

Restauranter bakker op

Det er femte gang, at Spis & Støt finder sted. Sidste år blev der indsamlet en halv million kroner til kampen mod kræft.

For flere af de deltagende restauranter, giver projektet rigtig god mening at støtte op om.

“Vi har altid været enige om, at vi skal hjælpe, hvor vi kan. Spis & Støt gør det muligt for os at støtte et godt formål. Når man har haft kræft tæt inde på livet, ved man også, hvor meget støtte betyder, “Anders Jensen og Peter Steen Hansen, The Balcony, Odense

“Mange af os, kender én eller flere, der har været ramt af kræft. Vi har både mistet til kræften, men også vundet over den. Det er nok desværre den sygdom, der berører flest danskere. Så det er en sag, vi meget gerne støtter op om, ” Lasse og Michael Koch, Det Glade Vanvid, Aarhus

Billetsalget åbner torsdag den 25. april 2019 på spisogstøt.dk. 

HVORNÅR: Den 30. maj  til 8. juni 2019
HVOR: På 50+ restauranter landet over
PRIS: Normal-billet: 250 kr. + billetgebyr | Gourmet-billet: 500 kr. + billetgebyr | Michelin-billet: 750 kr. + billetgebyr
HVOR MEGET STØTTER JEG MED: Normalbillet: 40 kr. | Gourmet-billet: 80 kr. | Michelin-billet: 120 kr.
BILLETSALG ÅBNES: Torsdag den 25. april 2019 kl. 10.00


Køb billet ➤

You may also like...