Populære Casablanca genåbner med nye ambitioner

thumb image

På torsdag den 18. maj slår Casablanca i Aarhus dørene op efter en omfattende renovering. Og det sker blandt andet med et splinternyt køkken og et nyt topmotiveret tjenerhold.

Nu kan du snart lægge vejen forbi det folkekære Casablanca i Aarhus igen. Siden januar 2017 har stedet undergået en større renovering, og på torsdag er de så klar til at åbne Casablanca 2.0, som de kalder det.

Og ifølge ejer, Jørgen Danielsen, kan man godt begynde at glæde sig:

“Vores køkken var utidsvarende og total nedslidt. Vi hæver overliggeren på maden med et splinternyt køkken, næsten nyt kokkehold og nyt opvaskeafsnit – gæsterne kan bare komme an!,” fortæller han med et smil og tilføjer, at de mange ændringer vil resultere i et endnu større fokus på gæsterne:

“Vi glæder os til at vise gæsterne vores nye menukort samt et meget større vinkort. Vi stiller også med stort set et helt nyt topmotiveret tjenerhold, som lovpriser alle vores forbedringer. Tjenerne har nu stort set alt indenfor rækkevidde, så fokus på vores gæster bliver endnu bedre.”

Mere end en café

Med genåbningen følger også nye og høje forventninger til Casablanca, fortæller Jørgen Danielsen:

“Vi forventer, at Aarhus finder ud af, at Casablanca 2,0 også er et spændende spisested med et højt niveau – og ikke bare en cafe. Vi har også renoveret vores tre møde- og selskabslokaler. Til efteråret er vi igen klar med Next Door – bistro, dansegulv og ekstra bar.”

I renoveringen har der dog også været stort fokus på at bibeholde den særlige sjæl hos Casablanca:

“Ud over nyt køkken har vi renoveret Casablanca nænsomt og har arbejdet hårdt for bevare sjælen. Vi holder af æstetik, hvilket forhåbentlig kan ses på vores nænsomme renovering – præcis som vi har gjort det på Sjette Frederiks Kro og i vores bageri Mor Anna i Mejlgade 5,” forklarer Jørgen Danielsen.


Book bord på Casablanca ➤

You may also like...

1 Response

  1. Lars Møller Pedersen siger:

    Mn glemmer så bare at nævne, at deres Crunch er steget med 25% efter renoveringen.