Nomas populære søsterrestaurant genåbner i nye lokaler

thumb image

Restaurant 108 – der tidligere på året lavede pop up restaurant på noma – er nu klar til at åbne i nye lokaler.

Der var godt gang i bookingerne, da 108 tidligere på året annoncerede, at de åbnede en pop up restaurant i nomas lokaler, mens noma-holdet var i Australien.

Pladserne blev revet væk, og var du ikke lige en af de heldige, der fik booket bord, er der heldigvis nye muligheder for at prøve nomas søsterrestaurant.  Restauranten vil nemlig være at finde på adressen Strandgaden 108 fra den  27. juli. 

LÆS OGSÅ: 6 restauranter med ideelle udeserveringer

Det er Kristian Bauman, der vil styre køkkenet på 108 med lidt sparring fra noma-kokken René Redzepi:

“Jeg bruger René som en slags second opinion, det er ikke sådan, at han ligefrem skal godkende det, jeg laver. Vi tager helt klart udgangspunkt i de lokale råvarer og arbejder som Noma meget tæt sammen med landmændene. Men der er ikke nogen nedskrevne regler. Hvis vi har lyst til at bruge noget, der kommer fra uden for Nordens grænser, som f.eks. japansk tang eller citrusfrugt, gør vi det,’ siger Kristian Baumann til AOK.

Foto: Hannah Grant

Foto: Hannah Grant

Uformel restaurant

I modsætning til noma vil prislejet være i den mere overkommelige ende, og du kan se frem til en urban og uformel restaurant, fortæller Kristian Bauman:

“På 108 er vores mål at skabe en urban restaurant, som gennem maden har et nært forhold til naturen. Menuen vil være à la carte så vores gæster har muligheden for at sammensætte deres egen aften. Derudover har vi også en række “livretter” på menuen som serveres til hele bordet. De skifter, men kan for eksempel være en hel fisk, en lammeskulder braiseret i egen saft, eller grillede grøntsager med en udvalg af sovse.”


Book bord på 108 ➤

Foto: Hannah Grant

You may also like...