Restaurant Kadeau får ny nabo

thumb image

I slutningen af september åbner Restaurant Nabo i lokalerne efter Eldorado, som ellers lige er blevet kåret til Årets Bistro. Men det er der en god forklaring på ifølge Kadeau-direktør, Rasmus Kofoed.

”Vi er super stolte af, at Eldorado er blevet kåret til Årets Bistro”, siger Rasmus Kofoed. ”Derfor er vi gået på jagt efter en ny lokation, der passer bedre til Eldorados mere løsslupne stemning. Eldorado havde dermed sidste åbningsdag 10. september i sin nuværende form.”

Rasmus fortæller endvidere: ”Og så er vi i øvrigt i fuld gang med at skabe konceptet og indretningen til et nyt spisested i Eldorados gamle lokaler. Vi kalder det Nabo.”

LÆS OGSÅ: Restaurantfestivalen DinnerDays åbner billetsalg

Tilbage til de bornholmske rødder

Som det er tilfældet hos naboen Kadeau, vil maden på Nabo være inspireret af Bornholm og det nordiske køkken, der banker i hjertet på drengene bag Kadeau. Men så hører ligheden også op.

Nabo får mere karakter af et spisehus med et mere enkelt nordisk menukort og til priser, der inviterer til, at man også kan spise ude på en tirsdag. Der vil både være dagens ret, a la carte og menuer alt efter  temperament.

Theis Brydegaard bliver køkkenchef på Nabo, som han også har været det på Eldorado. Efter 5 år som køkkenchef er han vant til Kadeau-stilen.

Din nye Nabo på Christianshavn

Nabo bliver ikke kun et aftensted som Eldorado. Der bliver frokost, og det bliver et sted, hvor du kan kigge forbi til en formiddagskaffe, et glas vin eller en fyraftensøl. Det er også her, virksomhederne i kvarteret kan holde frokostmøder eller private dining. Måske fredagsbar.

”Nabo er selvfølgelig for alle, men vi vil gerne gøre det til en lille lokal oase lidt væk fra mylderet omkring den nye Inderhavnsbro,” siger Rasmus Kofoed.

”Vi åbner op ud til Wildersgade. I første omgang med store dørvinduer, og til foråret får vi udendørsservering. Og så har vi en masse ideer i støbeskeen. Vi overvejer take away. Måske skal du hente dine fredagsbøffer hos Nabo og købe vin eller bornholmsk most med hjem. Under alle omstændigheder vil der altid være frisk kaffe på kanden. Ligesom hos en god nabo”


Book bord på Nabo ➤

You may also like...