Her er de fynske favoritrestauranter lige nu

thumb image

I august måned har næsten 13.000 danske gæster anmeldt deres restaurantbesøg via DinnerBooking – her får du de fynske favoritter.

På den fynske restaurantscene sker der lige nu en spændende udvikling, hvor nye og spændende spisesteder popper op.

For at give dig overblikket over, hvor du kan tage hen og forkæle smagløgene, får du her de fem restauranter, der i sidste måned har modtaget de mest positive tilkendegivelser fra gæsterne. Listen er baseret på 12.573 restaurantanmeldelser i august, og den fynske topscorer er Lieffroy i Nyborg.

Blandt de postive anmeldelser, skriver gæsterne blandt andet om Lieffroy:

“Vi var 4 personer der besøgte jer og vi er alle vant til at besøge mange gode restauranter – også i udlandet – så som Dubai og Frankrig og mon ikke Lieffroy snart opdages og kan gøre sig fortjent til en af de eftertragtede Michelin stjerner.” – Lone

“Perfekt aften. Meget kompetent personale. Vi kommer igen.” – Frede

Top 5 på Fyn

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  3. Steensgaard Spiseri, Millinge
  4. Snik Snak, Odense C
  5. Kok & Vin, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for august 2016 er baseret på 12.573 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...