Populært vegansk spisested åbner ved Nørreport

thumb image

Restaurant Souls, der serverer sund plantebaseret mad, åbner ny restaurant ved Nørreport den 15. marts.

Veganske og vegerariske spisesteder er populære som aldrig før, og den grønne trend spirer fortsat frem på den Københavnske madscene.

Nu får du ved Nørreport chancen for at sætte tænderne i endnu flere plantebaserede retter, når den populære Souls på Melchiors Plads på Østerbro åbner op på Nørre Farimagsgade den 15. marts.

En af byens bedste

På Souls, der var nomineret til AOK’s Byens Bedste Café i 2017, kan du gå på opdagelse i menukortet, der både byder på de instagram-venlige Smoothie bowls og brunch, avocado madder, burger, salat og pizza lavet på boghvede, samt spændende drikke og cocktails.   

Foto: Souls

På det sunde spisested er sloganet ”eat like you give a fork” og filosofien bag er at få sjælen tilbage i maden ved at tilbyde plantebaseret mad lavet af lokale råvarer af den allerhøjeste kvalitet.

Spis med god samvittighed

Souls er skabt af to australiere, Matthew og Jason, samt den danske køkkenchef Neel Engholm. De går op i, hvad vi putter i vores kroppe, og hvordan vi kan mindske belastningen af miljøet. På Souls kan du derfor sætte dig godt tilrette og nyde, hvad de selv kalder ’worry-free food’.

Foto: Souls

Det australske islæt afspejles i både indretningen, hvor surfboards pryder væggene, ligesom de bevarer den australske tilgang til tingene ved at være meget ligefrem, men samtidig tilbagelænet, lyder det fra Souls egen hjemmeside.

Hvor: Nørre Farimagsgade 63, 1364 København K
Hvornår: d. 15. marts 2018.


Book bord på Souls ➤

You may also like...