Ny restaurant i Ørestaden: Jeg må spille efter nye regler

thumb image

Manden bag restauranterne Rambla, Studie Street grill og Café 8Tallet åbner nu ny restaurant i Field’s shopping centerog placeringen betyder, at der må tages nye redskaber i brug.

Timo Hoffman kan efterhånden skrive en god håndfuld restaurantåbninger på CV’et, der blandt andet dækker Studie Street Grill og Café 8Tallet. Nu kan han skrive en ny på listen: Den 2. oktober åbner han Loft Gastrogrill.

Men selv om denne restaurant ligesom de øvrige er placeret i Ørestaden, er der én stor forskel: Loft bliver placeret i toppen af Field’s shopping center. Og det betyder helt nye udfordringer for Ørestads-entrepenøren, Timo Hoffman:

”Når man vælger at åbne i et storcenter, må man spille efter nogle lidt andre regler, end jeg er vant til,” fortæller han.

LOFT Gastrogrill

LÆS OGSÅ: Nyåbnet spisehus sadler om

Mere kommerciel

For Timo Hoffman betyder det blandt andet, at denne restaurant med hans egne ord bliver mere kommerciel end hans øvrige restauranter:

” Vi kommer eksempelvis ikke til at have hjerte og indmad på menuen, fordi vi har en formodning om, at gæsterne nok ikke er nær så kulinarisk nysgerrige her,” fortæller han.

I stedet bliver det i højere grad steaks, der kommer til at fylde på menukortet, forklarer han og tilføjer:

”Der bliver forskellige størrelser og saucer, som man kan sætte sammen, som man har lyst.”

Den mere kommercielle tilgang kommer dog ikke til at influere det kulinariske niveau, forsikrer Timo Hoffman:

”Niveauet bliver på samme som andre restauranter, og der bliver hverken sparet på kvaliteten, de store armbevægelser eller designet.”

LÆS OGSÅ: DinnerDays: Spis tre retter for 200 kr. i uge 42

En smeltedigel af kulturer

Den nye restaurant bliver udformet som en moderne New Yorker-restaurant, og det betyder blandt andet, at man kommer til at finde en blanding af forskellige inspirationskilder:

”Som en rigtig New Yorker-restaurant bliver LOFT en smeltedigel af forskellige kulturer – og kommer til at hente inspiration fra det latinamerikanske, italienske, asiatiske og det klassisk amerikanske køkken. Jeg har tilladt mig at plukke det, som jeg synes er mest interessant fra de forskellige kulturer,” forklarer Timo Hoffman.

På menukortet kommer man blandt andet til at finde forskellige retter som carpaccio, crab cake, asian ribs med skalotteløg og key lime pie.

LÆS OGSÅ: Guide til de bedste restauranter i København

Timo Hoffman

Skaberlyst i Ørestaden

Spørger man Timo Hoffman, hvorfor samtlige af hans restauranter netop skal placeres i Ørestaden, skyldes det hans helt særlige skaberlyst:

“Når jeg placerer restauranterne i Ørestaden, har jeg mulighed for at være med til at skabe noget helt nyt og se en by vokse sig større,” fortæller han og fortsætter:

“Jeg laver ikke det her for penge – alle de penge jeg har tjent, har jeg investeret i nye projekter. Det er eventyret i det, der driver mig.”

Timo Hoffman kan da også fortælle, at han netop har været ude at kigge på en ny location, selv om han egentlig har mere end rigeligt at se til op til restaurantåbningen.

Læs mere og book bord på LOFT Gastrogrill

Loft Gastrogrill

 

Flere restaurant nyheder...