Restaurantåbning: Umage har fuldt hus

thumb image

Den nyåbnede Restaurant Umage ved Torvehallerne vil sætte fokus på fisk og skaldyr til overkommelige priser, og det ser allerede nu ud til at falde i gæsternes smag.

Nu har de fiske- og skaldyrs-begejstrede københavnere fået et nyt tilholdsted: I går slog Restaurant Umage dørene op for første gang, og her skal fokus være fisk og skaldyr til overkommelige priser:

“Mange vil rigtig gerne spise fisk og skaldyr, men falder bagover, når de ser prisen på restauranterne. Hvis man falder bagover hos os, når man får regningen, er det fordi vi har priser, der ikke ses andre steder,” fortæller Tommy Rabo Lund, der er en af mændene bag den nye restaurant. Han tilføjer:

“Det kan lade sig gøre, fordi vi får de eftertragtede råvarer til auktionspriser, og fordi vores lager er HAV/Torvehallernes køledisk.”

Indtil videre ser konceptet ud til at give pote for den nye restaurant. På åbningsdagen i går kunne DinnerBooking observere, at  513 gæster allerede havde sikret sig et bord. Restauranten har plads til ca. 60 gæster ad gangen, og derfor ser de ud til at være sikret masser af arbejde det næste stykke tid.

Forhåbningen hos Umage er, at de både kan tiltrække de pris- og kvalitetsbevidste:

 “Med lave priser, topråvarer og Claus Skjærbæk i køkkenet, ønsker vi, at skabe et sted for dem, der elsker at gå ud at spise, går op i kvalitet og hader at blive flået,” fortæller Tommy Rabo Lund.

Book bord på Restaurant Umage

Læs mere om Restaurant Umage

You may also like...