Restaurantfestivalen Spis & Støt 2016 åbner billetsalg den 3. maj

thumb image

Fra den 6.-12 juni kan du være med til at støtte kampen mod kræft, når 80 toprestauranter landet over – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og DinnerBooking.com – inviterer indenfor til en spændende tre-retters menu til en attraktiv pris.

Er du til lækre gourmet-retter til en overkommelig pris, og har du samtidig lyst til at være med til støtte kampen mod kræft? Så er der godt nyt: Fra den 6.-12. juni 2016 løber restaurantfestivalen Spis & Støt af stablen med 80 deltagende toprestauranter landet over – heraf 5 Michelin-restauranter.

I uge 23 byder de 75 toprestauranter indenfor til en tre-retters menu for 250 kr. + billetgebyr, hvoraf 40 kr. går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Det gælder blandt andet anmelderroste toprestauranter som Taller, Naert, Orangeriet, Raadvad Kro, No. 2 og Domestic.

De 5 Michelin-restauranter tilbyder en tre-retters menu for 500 kr., hvoraf 80 kr. går til Kræftens Bekæmpelse. Disse Michelin-restauranter indbefatter Substans, Era Ora, Clou, Grønbech & Churchill og Studio. For køkkenchefen på Studio, Torsten Vildgaard, har festivalen en helt særlig betydning:

Kampen mod kræft betyder meget for mig. Jeg mistede selv begge mine forældre til sygdommen sidste år, så jeg har haft det tæt inde på livet. På STUD!O kan vi bidrage med Michelin-oplevelser, og jeg håber på at kunne skabe nogle gode minder og samtidig sende en masse penge den rigtige vej,” fortæller han.


Se restauranter og menuer ➤

 

Restaurantfestival med vokseværk

Spis & Støt fandt sted for første gang i 2015 i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, DinnerBooking.com og 62 restauranter, og der blev i alt indsamlet en halv mio. kroner til kampen mod kræft. I år er festivalen vokset i størrelse og omfatter nu 80 toprestauranter landet over.

Hos Kræftens Bekæmpelse glæder chef for events, Lise Atzen Bjerregaard, sig over, at så mange restauranter har lyst til at støtte op om projektet:

”Det er fantastisk med den store opbakning fra restauranterne. De brænder for at gøre en forskel, og mange har personlige oplevelser med familie, venner eller kollegaer, der er ramt af kræft. Gæsterne fra sidste år har også efterspurgt en gentagelse af Spis & Støt, så vi håber, at så mange danskere som muligt vil spise for den gode sag”, siger hun.

Billetsalget åbner den 3. maj kl 10 på spisogstøt.dk

You may also like...