Så er det nu: Hanzō 2.0 slår dørene op

thumb image

I morgen genåbner Madklubbens populære asiatiske restaurant Hanzō på Værnedamsvej. Skal du være en af de første, der besøger Hanzō version 2.0?

Det er 8 måneder siden, at den sidste ret blev serveret på Hanzō ved søerne på Nørrebro. I morgen serveres den første ret på Hanzō 2.0 på Værnedamsvej.

Asiatisk gadekøkken og gourmet

På Hanzō 2.0 kan du glæde dig til at sætte tænderne i alt det bedste fra de asiatiske lande. Menuen henter inspiration i hele Fjernøsten og sender dig på en gastronomisk rejse til både Kina, Japan, Thailand, Vietnam, og Indonesien.

I køkkenet arbejder de innovativt med alverdens elementer lige fra gademad til gourmet, og resultatet er en række farverige og smagfulde nyfortolkninger af asiatiske klassikere. Prøv fx sprøde gyoza med braiseret svinebryst, forfriskende yuzu-fromage med nøddecrumble og ananas samt friske ruller med krabbe og kimchivinaigrette.

The Hanzō Experience

Menukortet består af 13 retter, som alle kan nydes til en samlet pris på kun 375 kr – The Hanzō Experience, kalder de det. Det er dog også muligt at bestille én eller flere af retterne a la carte, hvis sulten ikke rækker til det helt store gilde. Du kan se Hanzō’s nye menukort her.

Skrald på farverne

Det er ikke kun på tallerknerne, at der er skrald på farverne hos Hanzō. Restaurantens farverige indretning sætter uden tvivl kulør på det grå og triste efterårsvejr i Danmark. Vink farvel til den spirende vinterdepression med pangfarver, solskinsgule designerstole, veloursofaer, zebrastriber, smagfuld mad og farverige drinks.

Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V


Book bord på Hanzō ➤

Foto: Hanzō

Foto: Hanzō

Foto: Hanzō

Foto: Hanzō

Se flere billeder fra den nyåbnede restaurant Hanzō her.

 

You may also like...