Guide: Lækre glutenfri spisesteder i København

thumb image

Er du glutenallergiker og leder du efter et godt sted at spise i København? Her er vores bud på 7 gode glutenfri restauranter i København.

Det kan være besværligt at spise ude som glutenallergiker, men heldigvis fokuserer flere og flere restauranter i dag på fødevareintolerance.

Her guider vi til 7 gode spisesteder i København, du bør besøge, hvis du gerne vil have god, glutenfri mad!

Il Grappolo Blu

Italiensk mad lyder umiddelbart som et mareridt for én, der er overfølsom over for gluten. Men på Il Garppolo Blu kan glutenallergikere sætte tænderne i både pasta, pizza og brød uden at skulle frygte for helbredet. Mario Sozio er napolitansk specialist i glutenfri pizza, og han laver alle pizzaer fra kortet i en fortrinlig glutenfri udgave.

Hvor: Vester Farimagsgade 35, 1606 København V


Book bord på Il Grappolo Blu ➤

SimpleRAW

Foto: SimpleRAW

SimpleRAW er som navnet antyder et spisested med fokus på rawfood. Menukortet byder på mange lækkerier som brunch, burger, kage og andre anretninger, der er både glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie. Spørg endelig personalet til råds angående allergener.

Hvor: Gråbrødretorv 9, 1154 København K


Book bord på simpeRAW ➤

Restaurant SULT

Hvis du vil have en god brunch – om du er allergiker eller ej – så er SULT et besøg værd! SULT gør en dyd ud af ikke blot at lave god mad, men også at imødekomme fødevareintolerans. De har derfor et bredt udvalg af både glutenfrie og laktosefrie lækkerier i deres brunch buffet. Der er skilte i maden, hvor det fremgår, om den givne ret er allergivenlig.

Hvor: Vognmagergade 8 B, 1120 København K


Book bord på SULT ➤

Cock’s & Cows

Foto: Cock’s & Cows

På den populære burgerkæde Cock’s & Cows kan du vælge at få deres saftige smagfulde burgere serveret i en glutenfri bolle. Herudover har de en vegetarisk og en vegansk burger på menuen, der ligeledes kan bestilles i en glutenfri version. De glutenfri muligheder fremgår af menukortet, men ellers spørg din tjener.

Hvor: Du finder Cock’s & Cows på både Nørrebro, Amager, Østerbro samt på Gammel Strand og i Sankt Peders Stræde i København K.


Book bord på Cock's & Cows Gl. Strand ➤

Sticks n’ Sushi

På sticks’n’Sushi laver de gerne glutenfri sushi med glutenfri tamari soya til. De har en meget udførlig oversigt over allergenerne i deres mad liggende på deres hjemmeside, hvor du tydeligt kan se, hvad der indgår i retterne samt hvilke ingredienser, der eventuelt kan udelades eller udskiftes.

Hvor: Du finder Sticks’n’Sushi i både Nansensgade, Istedgade, Borgergade, på Tivoli Hotel, Østerbro, Frederiksberg samt i Valby, Amager, Hellerup, Lyngby og Rungsted.


Book bord på Sticks'n'Sushi Nansensgade ➤

Souls

Foto: Souls

Caféen Souls på Østerbro er utroligt populær blandt gæster fra nær og fjern – også blandt glutenallergikere. Her er nemlig en lang række glutenfrie retter, blandt andet kan du til morgenmad få en lækker yoghurt med glutenfri muesli, eller hvad med deres ‘Avo Smash’ (avanceret avokadomad)  i en glutenfri udgave?

Hvor: Melchiors Plads, 2100 København Ø


Book bord på Souls ➤

Sidecar

Foto: Sidecar

Brunch i København = Sidecar. Sidecar er kendt for at være et af de bedste brunchsteder i byen. Her er der mange forskellige brunch-sammensætninger at vælge imellem – blandt andet deres ‘Rhuboy’ Brunch, der er glutenfri, eller deres Skyttegade Brunch, der er laktosefri.

Hvor: Skyttegade 5, 2200 København N


Book bord på Sidecar ➤

You may also like...

1 Response

  1. Fie S. Witzel siger:

    På listen mangler lige Social som ligger lige ved Dronnige Louises bro på Nørrebro og de har netop åbnet endnu en cafe i centrum. De har glutenfri vafler og er meget hjælpesomme angående allergier.