Salg af nytårs-takeaway er i himmelflugt

thumb image

Der sælges rekordmange nytårsmenuer ud af huset under restauranternes corona-nedlukning. Der er allerede solgt 122 % flere nytårsmenuer fra restauranter end sidste år.

For mange restauranter er nytår kædet sammen med stor omsætning, men med forbud mod at modtage gæster, har 70 restauranter hos DinnerBooking valgt at omstille sig til nytårs-takeaway.

Tilsammen har disse restauranter solgt knap 22.615 nytårsmenuer. Til sammenligning blev der i hele perioden frem til 31. december sidste år solgt 10.178 menuer fra restauranterne. 

Se alle restauranternes nytårsmenuer her

Den seneste uges tid har salget af nytårs-takeaway været i himmelflugt med i snit 900 solgte nytårsmenuer om dagen. De fleste restauranter melder nu udsolgt af menuer, men da der stadig er nogle restauranter, der har åbent for bestilling til kort før nytår, forventer DinnerBooking at salget fortsat vil stige.

Opbakning fra flere fronter

Dinnerbooking glæder de sig over, at endnu flere har valgt at få restaurantbesøget rykket ind i hjemlige rammer, og det formentlig skyldes opbakning fra flere fronter.

– Vi gør en øget indsats for at promovere nytårs-takeaway gennem vores kanaler. Når det så er sagt, har vi også den opfattelse, at gæsterne ved, det er nu, de skal støtte op om branchen, siger Laura Madsen, PR & Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking. 

Pressekontakt
Ønsker du at få uddybet tal, citater, case m.m. så ring eller skriv til Sofja Sivertsev, PR-og kommunikationsmedarbejder: +45 31 31 46 52 // ssv@dinnerbooking.com

You may also like...