Slå til inden det er for sent: Nyd en middag i glashusene ved Skuespilhuset frem til 18. juli

thumb image

Drømmer du om at opleve en middag i glashusene på Ofelia, så skal du snart slå til. Middag i drivhusene kan prøves frem til d. 18. juli.

I dit eget lille drivhus, kan du opleve en hel speciel spiseoplevelse lidt endnu. Foran Café & Restaurant Ofelia i Skuespilhuset ved Københavns havnefront, har der igennem det sidste stykke tid stået otte små glashuse, så gæster i bedste coronastil kan nyde en middag under åben himmel.

Og muligheden for at prøve den noget anderledes og unikke madoplevelse er der lidt endnu. Middag i drivhusene fortsætter nemlig frem til d. 18. juli. Men det er med at være hurtigt, hvis du skal sikre dig en plads – de ryger som varmt brød.

Anerkendt kok

Og det ikke kun omgivelser, der er noget helt særligt. Det er maden også.

Drivhus-restauranterne har deres helt eget madkoncept. Og det er den tidligere køkkenchef på Kadeau lillesøster Roxie, Anika Madsen, der står klar til at forkæle med retter som urtebomber, norske kammuslinger og grøntsager fra lokale landmænd. 

Til frokost kan man få en fem retters menu, mens aftenmenuen byder på seks retter. Du kan se eksempler på menuen her. Frokostmenuen koster 395 kr. (eks. billetgebyr), mens aftenmenuen koster 595 kr. (eks. billetgebyr)

Inspireret af Amsterdam

Drivhusrestaurantene er inspireret fra Amsterdam, hvor man prøvede kræfter med den anderledes måde at drive restaurant på. Ud over de otte drivhuse ved Skuespilshuset, er der også fire af slagsen ved Meyers Deli på Gammel Kongevej. Drivhusene i Danmark er et samarbejde mellem Meyers og Juliana Drivhuse.


Book i glashuset ➤

You may also like...