Smag Prisen 2020: Her er Aarhus’ nye bedste spisested

thumb image

Smag Aarhus’ læsere har stemt om, hvilken restaurant der er Aarhus’ bedste nye spisested og dermed vinder af Smag Prisen 2020.

Flere nye spisesteder har set dagens lys i Aarhus i 2019, der netop er gået på hæld. Men hvilken restaurant kan gæsterne mon bedst lide? Smag Aarhus læsere har kunnet stemme på deres favorit i Smilets by i december måned.

Og efter optællingen af stemmer står det klart. Favoritten er restaurant SYV NI 13, der løber med sejren og titlen som Aarhus’ bedste nye spisested 2020.

Mad for gæsternes skyld

”Det er jo pissefedt,” siger Kalle Møller Jensen til Smag Aarhus. Sammen med Asbjørn Kyed Sørensen og Frederik Hejbjerg Pedersen ejer han SYV NI 13.

”Hele idéen med restauranten er at lave mad for gæsternes skyld og give dem en god og anderledes oplevelse. For os er det vigtigt, at det er gæsterne, der synes, vi laver noget fedt frem for anmelderne. Ikke at vi har fået dårlige anmeldelser overhovedet, men vi vil gerne, at det er et fedt sted for dem, der kommer som helt almindelige mennesker,” siger Kalle Møller Jensen til Smag Aarhus.

Social dining-koncept

SYV NI 13 åbnede tilbage i oktober med social dining på menuen, som betyder, at maden består af små serveringer, som deles ved bordet.

Menuen skifter ofte, men du kan altid vælge mellem et væld af retter – både de kolde, de varme og de søde. Alle retter koster 120 kr. stykket. Restauranten anbefaler at man bestiller fire retter til deling. Der kan smages på retter som rødbedetatar, andebryst, bagt torsk og meget mere. Har du svært ved at bestemme dig, kan du lade kokken bestemme menuen. Her får du snacks og syv deleretter til 373 kr. pr. person.

Hvor: Frederiksgade 74, 8000


Book bord på SYV NI 13 ➤

You may also like...