Top 5 Fyn: Populær restaurant slutter 2019 af med et brag

thumb image

Det er blevet tid til 2019’s sidste topliste. Se gæsternes favoritter på Fyn i december måned, hvor smørrebrøds-restaurant endnu en gang storhitter.

2019 er gået på held og vi har budt 2020 velkommen med krudt, kransekage og godt selskab. Men vi bliver for en stund lige i 2019 og kårer årets sidste Top 5, hvor mere end 20.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com i december.

På Fyn har gæsterne (igen) sendt Restaurant HOS ind på førstepladsen. Dermed slutter smørrebrødsrestauranten deres første år af med noget af et brag.

Bragende godt år

Og stor anerkendelse er meget kendetegnende for Restaurant HOS’ første år. Her har de nemlig formået at få et hav af gode anmeldelser, blive nomineret i Den danske Spiseguide for årets smørrebrød og vundet kokkekonkurrencen Bedst på Fyn.

Og de slutter altså også helt i top på DinnerBooking topliste for Fyn i december.

Du kan se resten af listen her:

Top 5 Fyn december 2019

  1. HOS, Odense
  2. Druen & Bønnen, Odense
  3. Restaurant Nordatlanten, Odense
  4. MASH, Odense
  5. Kok & Vin, Odense

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for december 2019 er baseret på i alt 20468 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...