Smag på vikingernes rejser: Nyd mjød, mad og fortællinger om nordboernes togter

thumb image

Nyd en aften med selskab med mad, mjød og fortællinger fra vikingetiden, når Bådcafé i Aarhus inviterer på historisk foredrag om vikingetogter og 4-retters menu

Vil du gerne lidt tættere på de søfarere, plyndringsmænd, sagnhelte og ukuelige skjoldmøer, som drog til havs i drageskibe fra de danske kyster og førte nordens kultur med sig ud i verden? Så har du chancen nu.

Der er mange dragende fortællinger om vikingernes verden, og d. 14. maj på Bådcafé i Aarhus, kan du ikke blot høre om vores verdensberømte forfædre, du kan også både sanse og smage på vikingetiden med mad og mjød.

Mjød, mad og gode fortællinger

Caféen invitere nemlig på en stemningsfuld aften med levende beretninger og en fireretters menu med mjød og vin inspireret af nordboerne. Så tag med på et sanseligt vikingetogt og smag på de områder, hvor de danske drageflåder landede og blandede sig med lokale kulturer.

Til at underholde med vikingernes bedrifter kommer historiker og kulturformidler Casper Clemmesen.

Han er blandt andet vært på TV-programmerne “Ekspedition 56”, “Jagten på Anholt” og “Fra kyst til kyst”. Havet er omdrejningspunkt i Caspers levende fortællinger om vores forfædres utrolige rejser.

Foredrag med 4 retters menu kr. 375,- mjød/vinmenu kr. 200,-

Hvor: Marselisborg Havnevej 54, 8000 Aarhus C
Hvornår: d. 14. marts 2020


Smag på vinkingetiden ➤

You may also like...