Åbning: Spis dansk og fransk på Hornbæk – Bar & Restaurant

thumb image

Siden slutningen af 1800-tallet har Hornbæk været lig med kvalitet og klasse. Det er præcis det, der er kernen i byens nye restaurant, Hornbæk – Bar & Restaurant. Her er visionen at skabe et samlingssted som indbefatter alt det, Hornbæk står for.

Lige ved stranden på Øresundsvej 4 i Hornbæk er man ved at gøre klar til åbning. På fredag d. 12. april åbner Hornbæks nye restaurant. For at ære den gamle, ædle sommerby, har ejerne, der også står bag Hotel Bretagne, valgt at kalde restaurant for ”HORNBÆK – Bar & Restaurant”.

“Vores vision er at skabe et samlingssted som opfatter alt det, som Hornbæk står for. Vi vil skabe et gastronomisk samlingssted i byen,” lyder det fra restauranten.

Dansk til frokost og fransk til aften

Til frokost er det det klassiske, danske frokostbord, der er inspirationkilden. Her består menukortet af moderne klassikere, men også nye kreationer, der giver dig mulighed for at udfordre sanserne.

Om aftenen går turen mere sydpå til Frankrig, hvor smagløgene kan forkæles fransk brasserie.

Menukortet består af klassiske franske specialiteter med et stænk af det nordiske køkken. Sæt tænderne i alt fra lette salater, specialiteter fra havet til en god bøf med dertilhørende garniture. Komplimenter din ret med en af husets brede udvalg af vin, spændende øl eller drinks.

Drik til solnedgangen

De lyse sommernætter, som vi snart går i møde emmer af hygge og samvær, og derfor holder restauranten sent åbent i de varme måneder. Her vil der være mulighed for at nyde et bredt udvalg af drinks & cocktails med et lydtapet af lounge musik i øregangen.

Det er også muligt at afholde selskaber på Hornbæk. Så kan der skåles med dine gæster med havudsigt og solnedgang over Øresund.

Hvor: Øresundsvej 4A, 3100 Hornbæk 
Hvornår: d. 12. april 2019


Book på Hornbæk ➤

You may also like...