Tabu vinder ‘Bedst i Nordjylland’

thumb image

Det var Tabu, der tog sejren over Restaurant Uafhængig i finalen i ‘Bedst i Nordjylland’

I går, tirsdag d. 14. maj, finale-dystede Restaurant Tabu fra Aalborg og Restaurant Uafhængig fra Hobro mod hinanden på Vendia i Hjørring. Her kæmpede de om at kunne kalde sig Bedst i Nordjylland.

Efter en tæt kamp var det Tabu, der kunne stille sig øvert på skamlen og pryde sig med titlen som den bedste i Nordjylland.

Bedst på Fyn skal findes

Finalen er to ud af tre, der finder sted i år.

I sidste uge blev Skoemagerkroen vinder af ‘Bedst på Sjælland’, da de slog Atelier 85 efter tæt kamp.

Den sidste dyst finder sted i det fynske, hvor to Odense-restauranter skal kæmpe om titlen. Restaurant Pasfall tager imod den næsten nyåbnede Restaurant Hos i finalen i Bedst på Fyn, der finder sted d. 19. maj 2019.

Vind eller forsvind

Det er Bent Christensen, som udgiver Den Danske Spiseguide, der er idémanden bag konkurrencen, der har kørt på Sjælland og i Nordjylland i de sidste par år. Men i år har de fynske restauranter også haft chancen for at vise, hvad de kan.

Konceptet er enkelt. To restauranter duellerer mod hinanden, i en klassisk vind eller forsvind-konkurrence, om at sammensætte den bedste fire-retters menu.

Et dommerpanel vurderer, hvem der har lavet den bedste menu ud fra det visuelle udtryk, smag, kreativitet, service og vin-mad-match.

Vinderen går videre til næste runde og taberen ryger ud af konkurrencen. Sådan fortsætter det indtil kun to restauranter står tilbage i finalen.

You may also like...