Thailandsk Københavnerkæde har ramt Odense

thumb image

Den københavnske restaurationskæde Wokshop er rykket ud af hovedstaden til Odense. Nu kan du på Jernbanegade 14 nyde smagfulde thairetter spækket med svitsede grøntsager, kød og friske koriander.

Odense har efterhånden rigtig mange lækre restauranter på menuen, og med Wokshop på listen råder byen over endnu en. Og her banker madhjerterne for det orientalske køkken.

På Wokshop fokuseres der nemlig på sunde, friske og autentiske retter fra det thailandske køkken. Råvarerne udvælges nøje ud fra kvalitet, samtidig med at priserne ligger i et lejde, som de fleste kan være med på.

Start med et par småretter i form af sprøde forårsruller, marinerede tigerrejer eller wontons med kylling. Herefter kan du gå videre til en af husets mange wok- og karryretter, der runder hele smagspaletten på din tunge.

Det bedste fra Thailand

Wokshop er ejet af Kenneth Heske, som råder over hele syv restauranter under navnet Wokshop: Lyngby, Rungsted, Hellerup, København K, Valby, Frederiksberg er allerede beriget med en, og har du ikke prøvet konceptet endnu, så har du meget at se frem til.

Siden kædens åbning har Wokshop høstet mange roser for deres høje kvalitet og den gode service. Her har du rig mulighed for smage dig igennem nogle af de bedste retter fra det thailandske køkken.

En drøm, der går i opfyldelse

Bygningen, som danner rammen om den nye thai-restaurant er ejet af Barfoed Group, og for firmaets direktør, Frederik Barfoed, er Wokshop i Odense en drøm, der går i opfyldelse.

”Det har længe været et stort ønske at tiltrække WOKSHOP til Odense, da jeg har fulgt ejerens udvikling af kæden gennem de sidste 13-14 år og så mangler dette koncept og den type mad helt klart i Odense´s udbud af restauranter og take away steder,” udtaler Barfoed i en pressemeddelelse.

Hvor: Jernbanegade 14a, 5000 Odense C
Hvornår: d. 14. maj 2019


Book bord på Wokshop Odense ➤

You may also like...