Topkok indtager nordsjællandsk slotskøkken

thumb image

Kokken Rungthiwa Chummonkhon, der tidligere har tryllet hos toprestauranter som noma og Geranium, vil nu være at finde i køkkenet på Kokkedal Slot Copenhagen

Det handler om meget mere end mad, når Rungthiwa Chummonkhon fra den 4. august går i køkkenet som nyudnævnt Executive Head Chef på Kokkedal Slot Copenhagen.

I selskab med slottets køkkenchef, Dennis Poulsen, har den thailandskfødte kok ambitioner om at skabe et helt nyt univers i det gamle slotskøkken og sende både smagsløg, syns- og duftsans ud på nye eventyr.

”Mit koncept er en elegant kombination af det fine, franske køkken og ny-nordisk – med opskrifter, der overrasker og pirrer, og teknikker, der skaber originale, visuelle oplevelser og smage, som på én gang er innovative og velkendte, ” fortæller Fae om tankerne bag slottets nye menukort.

”Mit ønske er at skabe kombinationer, hvor det nye møder det historiske, og en smule hvor østen møder vesten grundet min thailandske baggrund – alt sammen med afsæt i sæsonens allerbedste råvarer som så vidt muligt er økologiske, ” uddyber hun.

Med et cv, der byder på en sand gastronomisk stjerneregn og erfaringer fra både noma, Geranium, Frederikshøj i Århus og La Belle Epoque i Tyskland, har Rhungthiwa Chummonkhon vist, at hun kan skabe magiske måltider.

LÆS OGSÅ: 5 fantastiske spisesteder udenfor København

Foto: Kokkedal Slot

Foto: Kokkedal Slot

Vil være blandt de bedste

Og hendes ambition om at videreudvikle og udfordre sit talent i køkkenet på Kokkedal Slot Copenhagen lover mere end godt for slottets kulinariske fremtid og slotsgæsternes madoplevelser.

”Vi ønsker hele tiden at forbedre vores produkter og vores services, og med Faes ankomst har vi fået en Executive Head Chef, der har både talent, erfaring fra ind- og udland samt masser af kreativitet. Med ekstraordinær mad og ekstraordinær omgivelser på vores nye, smukke terrasse med varmelamper, lysekroner og elektroniske, gennemsigtige vægge så man kan nyde den fantastiske udsigt i al slags vejr, har vi taget skridtet mod nye højder for gastronomiske oplevelser – og vil placere os blandt de bedste i Danmark, ” udtaler Kokkedal Slot Copenhagens direktør, Birger Baunhøj Sørensen.

Fra tirsdag d. 2. august kan gæster nyde et sommerligt frokostkort på Terrassen og fra torsdag d. 4. august tilbyder Slotskælderen et helt helt nyt à la carte kort sammen med en innovativ set menu på henholdsvis 5 eller 7 retter.


Book bord på Kokkedal Slot ➤

You may also like...