Tisvilde Bistro inviterer til jazzaften, julekoncert og andre spændende events

thumb image
Foto: Tisvilde Bistro

Man kan uden tøven påstå, at Tisvilde Bistro er Nordsjællands højborg for fantastiske oplevelser. Her sørger de for formidabel madlavning samt stand-up, koncerter og andre skønne arrangementer.

Tisvilde Bistro er en af Nordsjællands mest folkekære vartegn. Her kommer folk fra nær og fjern for at nyde intimkoncerter med spisning, dinner- og teatershows og meget, meget mere.

Læs videre her, og bliv klogere på det skønne Tisvilde Bistro, hvor du resten af 2022 kan lægge vejen forbi til både jazzaften, julekoncerter og skønne middage. De tilbyder desuden en takeaway-nytårsmenu, hvor kokken trin for trin gennemgår den simple, men yderst delikate anretning.

Ny partner med spændende idéer og tiltag

Foto: Tisvilde Bistro

Klaus Mikkelsen, som er uddannet kok fra Egoisten og tjener fra Royal Hotel i Bruxelles, tiltrådte som ny partner i biksen i juni 2022. Med sig i ærmet havde han en række spændende initiativer til blandt andet menukortet.

Tisvilde Bistro, som i tidens løb har tilbudt skønne menuer a la carte, er nu overgået til at være en pragtfuld menu-restaurant. Fra fredag til søndag serverer de altså nu og fremadrettet lækre 3-retters menuer til et beskedent beløb på 250 kr.

Den gode, gamle og historiske Tisvilde-ånd holder selvfølgelig ved. De hylder – som altid – det uformelle måltid og de kulturelle oplevelser, og bistroens personale nyder at varte deres gæster op med lækker mad, varme smil og sød musik.

Et menukort, som skifter hver weekend

Foto: Tisvilde Bistro

Menukortet skifter hver weekend, så du altid er sikker på at kunne komme tilbage og udforske nye retter fra bistroens herlige køkken. Derudover tilbyder de desuden en husmandskost til henholdsvis 95 og 125 kr.

Det nye menukort kan blandt andet lyde på hummerbisque og friskbagt foccaciabrød, en rosastegt kalvecuvette med bearnaise og bistroens fritter samt sauté af efterårskål. Afslutningsvis og prikken over i’et kunne således være en hjemmebagt chokoladebrownie med lækker vaniljecreme.

Hertil følger naturligvis et mesterligt udvalg af cocktails og husets veleksekverede vinkort, som bugner af skønne vine fra hele kloden. Er du i tvivl om dit valg, så spørg endelig det erfarne personale til råds. De hjælper nemlig hellere end gerne med at vejlede dig, så du får serveret noget, der falder i din smag,

En kalender fuld af spændende arrangementer

Foto: Tisvilde Bistro // Mads Langer

Året rundt er Tisvilde Bistro omdrejningspunkt for forskellige spændende og kulturelle oplevelser kombineret med god mad. Om sommeren slår bistroen de brede parasoller op, hvor du herunder kan nyde lækre retter og kolde forfriskninger. I vinterhalvåret venter der ligeledes mange gode oplevelser, hvor du kan kombinere en lunende madoplevelse med en tur i husets hyggelige biograf eller en frisk gåtur langs vandet.

Den sydlandsk inspirerede terrasse danner rammen om eksklusive koncerter, hvor du kan komme helt tæt på musikken. Bistroen har blandt andet hostet musikartisterne Drew Sycramore og Mads Langer samt intime forestillinger med komikere såsom Anders Matthesen. Derudover afholder de Winemakers Dinner, kokketræf og gør en dyd ud af at hylde alle de danske højtider.

Kom med til stemningsfuld julekoncert og unik jazzaften

Foto: Tisvilde Bistro // Rasmus Kærså og Nadia Stein

Julen står for døren, og det gør den bestemt også på Tisvilde Bistro. Derfor har du mulighed for at nyde lunefulde toner, når Nadia Stein og Rasmus Kærså går på scenen. Du behøver ikke engang at hoste op med den store pengepung, for koncerten er et gratis arrangement til alle juleglade gæsters fornøjelse.

Hvornår: Lørdag d. 3. december 2022
Pris: Gratis

Foto: iStock

Den danske jazzmusiker Ben Chawes, som er uddannet fra Berklee College of Music i Boston, lægger også vejen forbi Tisvilde Bistro i december. Her vil han fylde de stemningsfulde lokaler med sin musikalske charme, når han kombinerer jazzens finesser og improvisationer med pop’ens tilgængelighed og soulmusikkens varme glød.

Hvornår: Fredag d. 2. december
Pris: 150 kr.

Hent din nytårsmiddag fra Tisvilde Bistro

Tisvilde Bistro

Bistroens takeaway-nytårsmenu byder på alt, hvad hjertet begærer, og sætter rammerne for den perfekte nytårsaften.

Igen i år tilbyder de en smagfuld 3-retters middag, som gør nytåret nemt og lækkert for dig og dine gæster. De har nemlig lavet al forarbejdet, så du blot skal lune, anrette og servere.

Forret: Hummerbisque med cognac, hummerbrud og friske krydderurter 
Hovedret: Stegt oksecuvette med pommes fondant, sauté af Karl Johan og østershatte serveret med salvie og portvinsglace med trøffel 
Dessert: Gateau Marcel serveret med bærkompot og nytårsknas 

Pris: 345 kr. pr. kuvert (+gebyr)
Afhentning: Hovedgaden 38, 3220 Tisvildeleje

Du kan desuden vælge et tilvalg til din menu, så du også kan nyde godt af friskbagt brød, nytårstorsk til mellemret, kaviar med blinis, delikate oste, hjemmelavet kransekage og børneburger for de mindste.

Førstehjælpskassen: Til natmaden eller dagen derpå kan du tilkøbe bistroens saml-selv-burger med alt, hvad der hører til den gode, klassiske burger. Et perfekt måltid til når sulten melder sin ankomst efter midnattens fyrværkerishow eller de sløje tømmermænd d. 1. januar.

Pris: 95 kr. (+gebyr)

You may also like...