Gæsternes favoritter: 5 bedste restauranter lige nu

thumb image

I april måned har over 18.000 gæster vurderet deres restaurantbesøg via Dinnerbooking – se hvilke restauranter, vi kan kåre som deres favoritter.

Foråret har budt på et væld af nye og interessante restaurantåbninger med restauranter, som uden tvivl er et besøg værd. Men nu er det tid til at hylde de mange eksisterende restauranter, som ifølge gæsterne absolut bør opleves.

I den forgangne måned har over 18.000 gæster bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking, og 5 restauranter skiller sig ud som de bedste. Det gælder blandt andet de to Michelin-restauranter, Geranium og Kong Hans kælder.

Men også mindre restauranter har gjort sit indtog på listen. Helt i top finder man den spændende restaurant Alchemist, der rummer bare 15 pladser, mens 2. pladsen indtages af Krebsegaarden, hvor de to nordmænd Mats og Carsten byder indenfor. Endelig indtages 3. pladsen af den venezuelanske Restaurant Taller (foto).

LÆS OGSÅ: Restaurantfestivalen Spis & Støt åbner billetsalg

Top 5 på Sjælland i april

  1. Alchemist, København Ø 
  2. Restaurant Krebsegaarden, København K 
  3. Restaurant Taller, København K 
  4. Geranium, København Ø
  5. Kong Hans Kælder, København K 

LÆS OGSÅ: Ny restaurant på Nørrebro med Michelin-kok i køkkenet

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for april 2016 er baseret på i alt 18.034 gæsteanmeldelser.

You may also like...