Århusiansk kro får topkarakter af gæsterne

thumb image

I september måned er Den Lille Kro i Aarhus strøget ind på 1. pladsen over de bedste restauranter i Østjylland. Ifølge restauratør Daniel Busch Hansen skyldes det, at der er kommet mere ro på tingene i restauranten.

I september måned har næsten 2.500 gæster bedømt de østjyske restauranter, og særligt en kro i Aarhus har vundet gæsternes gunst. Det drejer sig om Den Lille Kro i Aarhus C., der byder på god gedigen dansk mad. Det viser en ny opgørelse fra bookingportalen DinnerBooking.com. Ifølge restauratøren, Daniel Busch Hansen, kan de gode gæsteanmeldelser særligt tilskrives den særlige ro, der har fundet vej til kroen.

”Vi har haft rigtig stort fokus på at få ro i restauranten og få en stabil medarbejderstab,” fortæller han.

Ifølge Daniel Hansen er der ikke blevet skiftet ud i personalet i det sidste halve år, og derudover har de satset på at ansætte uddannet personale, der er i hans egne ord er ”lidt oppe i årene”.

”Det betyder, at vi har fået nogle meget kompetente medarbejdere, der har masser af erfaring, og som er fokuserede. Det kan unge ansatte selvfølgelig også være, men nogle gange har man lidt mere hovedet under armen, når man er ung,” fortæller han.

Manden bag ny madbodega

Daniel Busch Hansen er også manden bag Aarhus’ nye madbodega, Krofatters Mad & Ølbar, der åbner den 4. november. Ligesom Den Lille kro bliver det en hyldest til det danske køkken med god dansk mad – blot i miniature form. Her skal nemlig laves de såkaldte dapas eller danske tapas.

”Fælles for begge steder er, at vi har fokus på de gode danske køkken, og at vi laver alt mad fra bunden og sylter alting selv – eksempelvis sylter vi ca. 5 tons rødbeder og asier om året,” fortæller han.

Top 5 i Østjylland i september

  1. Den Lille Kro, Aarhus C
  2. Fru Møllers Restaurant, Odder
  3. Frøken Koch, Aarhus C
  4. Café Casablanca, Aarhus C
  5. Kähler Villa Dining, Risskov

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Denne måneds opgørelse er baseret på 2318 østjyske gæsteanmeldelser i september og 32 østjyske restauranter.

You may also like...