Madklubben fejrer ny cocktailbar med ekstra gode priser

thumb image

Så er der godt nyt til alle tørstige københavnere: Byen er blevet en cocktailbar rigere, og den byder lige nu på happy hour på de lækre drikkevarer.

Den 9. oktober slog Madklubbens nyeste skud på stammen, Bar Next Door, dørene op for første gang. Cocktailbaren er beliggende  ved siden af de tre restauranter, Gran Torino, Hanzõ og Alabama med den gode udsigt over Søerne. For at fejre cocktailbarens åbning, byder de på happy Hour hver tirsdag og onsdag kl 16.30 – 20 frem til den 11. nov., hvor man kan få to for ens pris af deres signaturcocktails.

På Bar Next Door bliver barchefen den kyndige cocktailmager Chris Doig. Trods sine skotske rødder har Chris shaket sig vej gennem københavnske adresser som UmamiMASH, Karrierebar, Madklubben Vesterbro og Gran Torino. Nu har han indtaget baren på Sortedam Dossering for at eksekvere Madklubbens nye cocktailvision:

“Det skal være en bar for alle. Et sted du øjeblikkeligt føler dig velkommen, og som er afslappet og behageligt. Det afspejler det uprætentiøse navn: Vi er baren ‘right next door’, hvor du kan svinge forbi og nyde en cocktail af høj kvalitet til sympatiske priser med vennerne eller kollegaerne,” fortæller han.

Bar Next Door

Bar Next Door slog dørene op d. 9. oktober på Sortedam Dossering 3. Åbningstiderne hedder indledningsvis tirsdag til lørdag kl. 16.30 – 00, indtil en ny bevilling giver mulighed for også at tilfredsstille den lidt senere cocktailtørst.

You may also like...