Debut på top 5: Fransk med havkig glædede gæsterne i november

thumb image

Fransk inspireret restaurant på Kystpromenaden i Aarhus har fundet vej til november måneds top 5. Se hele listen for Aarhus her.

“Det er den bedste restaurant, vi har besøgt, mens vi har boet i Aarhus”.

Sådan lyder de rosende ord fra en gæst, der har besøgt KP5 på Kystpromenaden i Aarhus i november. Og han er ikke den eneste, der mener, at Kp5 er et besøg værd. Restauranten, der åbnede i marts debuterer nemlig på toplisten i Aarhus med en 5. plads i november måned.

Franske fristelser

Midt i det hyggelige havnemiljø på Aarhus Ø, kan der slubres østers, spises confiteret kalvebrissel, eclairs og andre franske fristelser, mens man følger med i livet på lystbådehavnen lige på den anden side af de store panoramavinduer.

Så her har du mulighed for både at forkæle smags – og synssansen.

Du kan se resten af toplisten her:

Top 5 Aarhus november 2019

  1. Hærværk, Aarhus C
  2. Gastromé, Aarhus C  
  3. Restaurant Fedet, Risskov
  4. Restaurant Et, Aarhus C  
  5. KP5, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2019 er baseret på i alt 20802 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...