Disse restauranter får topkarakterer af gæsterne: ‘Det bedste sted at spise i København’

thumb image

Over 20.000 gæster har bedømt deres restaurantbesøg i oktober måned – de mest positive bedømmelser er tilfaldet Restaurant Krebsegaarden og Restaurationen i København. 

Den danske gastroscene bugner af fantastiske spisesteder, og nogle gange kan det være nyttigt med gode anbefalinger fra andre gæster.

Det får du her med en liste over de 10 sjællandske restauranter, som har fået mest positive gæsteanmeldelser i oktober måned. Listen er baseret på intet mindre end 21.887  gæsteanmeldelser.

På 1. pladsen med de mest begejstrede gæster finder man den lille restaurant Krebsegaaarden i Studiestræde, der i øvrigt kan fejre 10 års jubilæum i denne måned.

Stedet drives af to nordmænd, og de har masser af norske stamgæster, der rejser hele vejen til København for at opleve maden.

– Det bedste sted i København

På 2. pladsen finder man Restaurationen, der også har masser af år på bagen på den københavnske restaurantscene. Her er gæsterne ikke nærige med de rosende ord – de skriver fx:

“Det bedste sted at spise i København. Al respekt til kokkene og tjenerne, Bo Jacobsen er den bedste,” – Sylvester

“En oplevelse helt i særklasse hvad angår både mad, vin og betjening! Lisbeth og Bo Jacobsen og deres team formår at levere på højeste niveau, og har gjort det i rigtig mange år uden at slingre!” – Henrik

“Fantastisk mad og vi afstem hertil, dertil en rigtig god betjening. Hyggeligt at Bo og Lisbeth giver sig tid til at tale med gæsterne, selvom der var fuldt besat,” – Steen

“Som altid en stor, stor fornøjelse. Efter vores mening Danmarks bedste restaurant, når man sammenholder kvalitet, betjening, stemning og pris,” – Klaus

Top 10 Sjælland i oktober 2017

  1. Restaurant Krebsegaarden, København K
  2. Restaurationen, København K
  3. ENOMANIA, Frederiksberg C
  4. Søllerød Kro, Holte
  5. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  6. Restaurant Herthadalen, Lejre
  7. Marv & Ben, København K
  8. Nimb Bar, København V
  9. Hatoba Islandsbrygge, København S
  10. Restaurant & Vinstue Sans Souci, Frederiksberg C

Om gæsteanmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for oktober 2017 er baseret på 21.887 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...