Farvel sommer! Her er top 5 over københavnernes august-favoritter

thumb image

Så er sommeren slut. De brune blade ligger allerede rundt i de københavnske parker, og årets sidste sommeruge kan vi vinke farvel til. Men inden vi mister sommergejsten helt – har vi hos DinnerBooking samlet københavnernes fem august-favoritter.

I denne måned ligger stemmerne fra gæsterne tæt! Enomania løber af med 1. pladsen, men både Krebsegaaarden, Brasserie Barner, Restaurant Schønnemann og Toto Vin & Spisebar ligger lige i hælene på den anmelderroste restaurant. Det viser en opgørelse fra DinnerBooking.com, hvor mere end 23.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i hele august.

Grunden til, at det er Enomania, der ligger øverst?

Enomania er en gammel kending. Den anmelderroste restaurant har mange år på bagen og et utal af stamgæster. Restauranten byder blandt andet på ædle vine fra bourgogne  og (måske) verdens bedste risotto.. Men vigtigst af alt. Gæsterne vilde med alt fra maden, servicen og den hyggelige atmosfære. God apetit!

“Enomania er bare noget helt unikt både hvad angår mad, men frem for alt vin og den personlige oplevelse”
– Thomas, besøgte Enomania den 20. august 2019 

“One of the better lunches we have had. Great food, super wine and fantastic service, we will go back”
– Niclas, besøgte Enomania den 16. august 2019 

“Det var så 4. gang jeg besøgte restauranten. Alle gange har været meget tilfredsstillende og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage. Kombinationen omkring stemningen, maden og vinen skænket med løs hånd er i top.”
– Laus, besøgte Enomania 6. august 2019 

Top 5 i København – august 2019

Men der er også masser af andre favoritter blandt gæsterne. Det er alt fra dansk smørrebrød, fransk bistro til spansk vin og spisebar. Tag et kig nedenunder.

  1. ENOMANIA, Frederiksberg C
  2. Restaurant Krebsegaarden, København K
  3. Brasserie Barner, København Ø
  4. Restaurant Schønnemann, København K
  5. Toto Vin & Spisebar, København S

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for august 2019 er baseret på i alt 23.668 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...