Her er Fyns bedste restauranter lige nu

thumb image

Næsten 4.000 gæster har bedømt restauranterne på Fyn og i Jylland i september måned, og en særlig odenseansk restaurant er for første gang blandt de bedste.     

Efterårsferien er sat i gang, og så er der måske ekstra god tid til at nyde livet på en af Fyns mange gode restauranter. I så fald kan du blive inspireret af andre gæsters gode oplevelser.

DinnerBooking har nemlig lavet en opgørelse over de restauranter, som har fået de mest positive anmeldelser af gæsterne i den forgangne måned. Lieffroy i Nyborg er igen den restaurant i både Jylland og på Fyn, som har været den mest populære blandt gæsterne. Men som noget nyt er også den odenseanske restaurant Kok & Vin strøget ind på listen.

Restauranten er en fransk inspireret bistro, der blandt andet byder på en tre-retters tavlemenu, der varierer efter årstiderne.

God efterårsferie og god spiselyst!

Top 5 på Fyn og i jylland i september

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Madindustrien, Vejle
  3. Kok & Vin, Odense C
  4. Den Lille Kro, Aarhus C
  5. Fru Møllers Restaurant, Odder

LÆS OGSÅ: Fynsk køkkenchef udtaget til VM i sushi

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. I modsætning til andre brugeranmeldelser kan gæsten kun anmelde en restaurant umiddelbart efter, at vedkommende har besøgt den. Denne opgørelse er baseret på 3.960 gæsteanmeldelser i Vestdanmark i september

Kok & Vin 2

Tidligere menu fra Kok & Vin: Stegt lammeryg med krølfedt, artiskokker, bagte hvidløg og lammesaucisser. Foto: Kok & Vin

You may also like...