Fynsk restaurant er blandt Danmarks bedste

thumb image

Over 100.000 gæster har i løbet af de sidste 6 måneder vurderet deres restaurantbesøg via DinnerBooking – og særligt én fynsk restaurant har imponeret.

Intet mindre end 106.206 gæsteanmeldelser har vi modtaget i årets første 6 måneder, og det giver selvfølgelig anledning til at spørge: Hvilken restaurant har egentlig gjort det bedst ifølge gæsterne?

Og det er såmænd ikke blot toprestauranterne i København, der formår at vinde gæsternes gunst. Ser man på landplan, er den fynske restaurant Lieffroy nemlig den andenbedste restaurant i årets første 6 måneder – kun overgået af den nye restaurant Alchemist med stjernekokken Rasmus Munk bag roret.

Restaurant Lieffroy i Nyborg har da også i flere år ligget nummer 1 hos de fynske gæster.

Nyåbnet restaurant er blandt favoritterne

Derudover er den nyåbnede The Balcony i Odense strøget ind på en andenplads på listen over de 5 bedste restauranter på Fyn. Restauranten har da også allerede kort efter åbning høstet rosende ord fra anmeldere, så der må være noget om snakken.

DinnerBooking.com skriver brugerne bl.a. om The Balcony:

“Det er en af de største gourmetoplevelser, som jeg har haft (og jeg går ellers en del ud :)). Jeg var meget imponeret og jeg vil helt sikkert komme igen.” – Julie

“Er så super glad for vi har fået sådan en nytænkende restaurant i Odense.” – Pia

“Frokostbesøg med meget spændende og anderledes retter. Samt det bedste brød + smør oplevet meget længe. Virkelig gourmet-oplevelse (vi sammenligner med michelin-stederne Geranium og Kadeau) til en meget rimelig pris. Vi kommer helt sikkert igen.” – Anders

Top 5 i 1. halvår 2016 på Fyn

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. The Balcony, Odense C
  3. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  4. Kok & Vin, Odense C
  5. Steensgaard Spiseri, Millinge

Top 5 i 1. halvår 2016 i hele Danmark

  1. Alchemist, København Ø
  2. Lieffroy, Nyborg
  3. Restaurant Krebsegaarden, København K
  4. Søllerød Kro, Holte
  5. Restaurant Babette, Vordingborg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 1. halvår 2016 er baseret på i alt 106.206 gæsteanmeldelser.

You may also like...