Halvårets bedste restaurant ligger på Østerbro

thumb image

Over 100.000 gæsteanmeldelser er det blevet til i det sidste halve år – og restauranten med de mest positive anmeldelser kan findes på Østerbro.

Intet mindre end 106.206 gæsteanmeldelser har vi modtaget i årets første 6 måneder, og det giver selvfølgelig anledning til at spørge: Hvilken restaurant har egentlig gjort det bedst ifølge gæsterne?

Helt i top blandt gæsternes mest positive anmeldelser finder man den lille restaurant Alchemist på Østerbro. Restauranten er en oplevelses-restaurant med bare 15 pladser og den kritikerroste topkok Rasmus Munk bag gryderne.

Mens Alchemist har ligget  stabilt på gæsternes top 5 restauranter i snart et år, har også Babette i Vordingborg og Wilhelm (foto) ved Ordrupgaard nu gjort deres indtog på listen.

Har du besøgt nogen af dem? Giv os gerne din vurdering i kommentarfeltet nedenfor 🙂

LÆS OGSÅ: Ny restaurant i Borgergade vil lave byens bedste pizza

Top 5 i 1. halvår 2016 på Sjælland

  1. Alchemist, København Ø
  2. Restaurant Krebsegaarden, København K
  3. Søllerød Kro, Holte
  4. Restaurant Babette, Vordingborg
  5. Restaurant Wilhelm, Charlottenlund

Top 5 i 1. halvår 2016 i København

  1. Alchemist, København Ø
  2. Restaurant Krebsegaarden, København K
  3. Geranium, København Ø
  4. Studio, København K
  5. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 1. halvår 2016 er baseret på i alt 106.206 gæsteanmeldelser.

You may also like...