Glade gæster sender fynske restauranter til tops

thumb image

Skal du ud at spise i efterårsferien? Bliv inspireret til, hvor du kan tage hen med listen over de fem fynske favoritrestauranter. 

Efterårsferien er over os, og det betyder, at det er ekstra oplagt at tage en tur i byen og få sig en god spiseoplevelse blandt en af Fyns spændende restauranter.

For at give dig lidt inspiration med på vejen får du her de fem fynske restauranter, der i den forgangne måned har høstet de mest positive anmeldelser fra gæsterne.

Helt i top finder man Lieffroy, der længe har siddet på tronen, men også andre gode restauranter som den nye The Balcony (foto) og Nordatlanten er at finde på listen.

“I skal have den stjerne”

Om Lieffroy skriver gæsterne blandt andet:

“Dette er vores andet besøg i restauranten og det var om muligt endnu bedre end første gang. I skal have den stjerne!” – Martin

“Især forretten med sort hummer var helt formidabel. Vores børn var også vilde med deres sodsvands vinmenu. Tak for endnu en skøn aften på Lieffroy.” – Susanne

Se flere kommentarer fra gæsterne på DinnerBooking.com

Top 5 på Fyn i september

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  3. Steensgaard Spiseri, Millinge
  4. The Balcony, Odense C
  5. Restaurant Nordatlanten, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for september 2016 er baseret på 12.382 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...