Halvårets bedste østjyske restaurant: Vi er blevet et mere sammentømret hold

thumb image

I årets første 6 måneder er Michelin-restauranten Gastromé den restaurant i hele Østjylland, som har haft de mest positive gæster. 

Over 16.000 østjyder har i de seneste seks måneder vurderet deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com, og helt i top med de mest positive anmeldelser finder man Restaurant Gastromé.

Gastromé er en af Aarhus’ tre Michelin-restauranter, og den styres af kokkene William Jørgensen og Søren Jakobsen. Og hos Gastromé kan Søren Jakobsen da også mærke, at de har rykket sig i den seneste tid:

”Jeg kan mærke, at vi er blevet en mere sammentømret restaurant, hvor vi kender de ansattes forskellige forcer. Vi er jo stadig en forholdsvis ung restaurant, og jeg synes, det tager tid at nå dertil, hvor man kender sine gæster og sine ansatte så godt, at man virkelig kan rykke sig,” forklarer han.

Mere fokus på Gastromé

De to ejere solgte tidligere på året Restaurant Det Gamle Mejeri i Mårslet for at sætte mere fokus på Gastromé. Ifølge Søren Jakobsen er det nødvendigt at sætte alle sejl ind på Gastromé, for konkurrencen i Aarhus er hård:

”Der er virkelig sket meget på restaurantscenen i Aarhus, siden Michelin-stjernen kom til byen i 2015. Der er mange restauranter med et virkelig højt niveau, og det er også med til at skubbe os i den rigtige retning. Det er bestemt ikke et godt tidspunkt at hvile på laurbærrene,” fortæller Søren Jakobsen og tilføjer:

”Vi er meget ydmyge i vores tilgang til gæsterne og tager feedback meget seriøst – det skal man gøre, hvis man vil forblive en toprestaurant.”

Top 5 i Østjylland, 1. halvår 2016

  1. Gastromé, Aarhus C
  2. Domestic, Aarhus C
  3. Kähler Villa Dining, Risskov
  4. FRÜDno16, Aarhus C
  5. Restaurant Seafood, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 1. halvår 2016 er baseret på I alt 16.013 østjyske anmeldelser og 58 restauranter.

You may also like...