Her er halvårets bedste restauranter i Nordjylland

thumb image

I de seneste seks måneder har vi modtaget over 100.000 restaurantanmeldelser fra gæsterne. Se hvilke restauranter, der har scoret topkarakterer i Nordjylland.

Intet mindre end 106.206 gæsteanmeldelser har vi modtaget i årets første 6 måneder, og det giver selvfølgelig anledning til at spørge: Hvilken restaurant har egentlig gjort det bedst ifølge gæsterne?

Blandt de nordjyske restauranter er det særligt den mindre aalborgensiske restaurant, Rosita Bistro, der har scoret topkarakterer blandt gæsterne. Det gælder ikke blot i Nordjylland, men i hele Jylland, hvor de samlet ligger på en andenplads i årets første 6 måneder.

Siden åbningen af Rositas Bistro i slutningen af 2015 har den lille bistro haft masser af vind i sejlene med positive gæsteanmeldelser.

Udover Rositas er det blandt andet Restaurant Fyrklit i Hirtshals og Essens i Frederikshavn, der har gjort sit indtog på den nordjyske top 5.-liste.

Har du besøgt nogen af dem? Giv os gerne din vurdering i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Top 5 i 1. halvår 2016 i Nordjylland

  1. Rositas Bistro, Aalborg
  2. Fyrklit, Hirtshals
  3. Essens, Frederikshavn
  4. Restaurant JØRN, Aalborg
  5. Restaurant Rusk, Aalborg

Top 5 i 1. halvår 2016 i Jylland

  1. Restaurant Sandgaarden, Ringkøbing
  2. Rositas Bistro, Aalborg
  3. Restaurant Bind, Kruså
  4. Fyrklit, Hirtshals
  5. Gastromé, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 1. halvår 2016 er baseret på i alt 106.206 gæsteanmeldelser.

You may also like...