Her er Østjyllands bedste restauranter i maj

thumb image

Østjyderne har ratet deres restaurantoplevelser i maj måned, og en helt bestemt patriciervilla i Risskov har indtaget 1. pladsen.

Med tre Michelin-restauranter og den ene restaurantåbning efter den anden er det ikke svært at finde en god spiseoplevelse i Østjylland. Men spørger man gæsterne, er der særligt én restaurant, som har imponeret i den forgange måned, nemlig Kähler Villa Dining i Risskov. I maj måned er det den restaurant, der har modtaget de mest positive tilkendegivelser fra gæsterne.

For Liselotte Møller, der er restaurantchef hos Kähler Villa Dining, kan de tilfredse gæster særligt tilskrives restaurantens fokus på nærhed:

”Vi går selvfølgelig meget op i, at mad og vin skal gå op i en højere enhed, men der hvor vi prøver at skille os ud, er ved at være meget nærværende overfor vores gæster,” fortæller hun og tilføjer:

”Når vi ansætter nye folk til restauranten, gør jeg meget ud af, at de skal være gode til at læse folk og til at være nærværende, for der er ikke to gæster, der er ens, og det skal vi tage højde for.”

Top 5 i Østjylland

  1. Kähler Villa Dining, Risskov
  2. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
  3. Det gamle Mejeri, Mårslet
  4. St. Pauls Apothek, Aarhus C
  5. Restaurant Unico, Højbjerg

Opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Flere restaurant nyheder...