Marv & Ben får ros af gæsterne: ‘Mad i verdensklasse’

thumb image

I september måned har over 16.000 gæster været forbi DinnerBooking.com for at bedømme deres restaurantbesøg – og blandt favoritterne finder man den nyåbnede Bib Gourmand restaurant, Marv & Ben. 

I den seneste tid er der dukket en masse spændende nye restauranter op på den københavnske gastroscene, og der er nok at se til, hvis du vil holde dine smagsløg opdateret på de mange kulinariske oplevelser.

For at give dig en lille pejlemærke til hvor du kan tage hen, får du der de 10 sjællandske spisesteder, der i den seneste måned har høstet flest roser fra gæsterne.

I september er der intet mindre en 16.417 gæster, som har bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com. Helt i top med de mest positive anmeldelser finder man den italienske perle Il Gallo Nero – efterfulgt af Søllerød Kro.

Og som noget helt nyt finder man nu også nyåbnede Marv & Ben blandt gæstefavoritterne.

Nyåbnet med nye ambitiøse ejere

Marv & Ben genåbnede i august med et nyt og ambitiøst hold bag – nemlig Johan Burich-Holck og David Andersen. De to unge ildsjæle lagde ikke skjul på deres høje ambitioner, og de blev da også kort efter indfriet, da AOK gav dem en rosende anmeldelse med 5 stjerner.

Nu er gæsterne så også klar med masser af roser. De skriver eksempelvis:

“Verdensklasse mad, service og ambience – Virkelig value for money,” – Allan

“Noget af det allerbedste mad, jeg nogensinde har smagt – helt enig med Søren Franks 5 fede stjerner. En fantastisk hyggelig spisestue og betjening helt i top. Konceptet med at du kan drikke alt det vand, du vil både med og uden brus for en fast (billig) pris er super,” Henrik

“Udsøgt mad, sjove sammensætninger, Michelin niveau til halv pris. Mikkel som var vores tjener på aftenen, gjorde det til en sand oplevelse at sidde i restauranten i den gamle københavnerlejlighed. Jeg vil anbefale Marv & Ben til alle!” – David

“Fremragende oplevelse. Et sted i absolut international klasse. Nærværende og kompetent service, Spændende mad anrettet flot. Hvis man vil imponere en kæreste, kone, forretningsforbindelse eller god ven, så er Marv & Ben stedet,” – Jens

Top 10 Sjælland i september 2017

  1. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  2. Søllerød Kro, Holte
  3. ENOMANIA, Frederiksberg C
  4. Restaurant AOC, København K
  5. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  6. Marv & Ben, København K
  7. Restaurant & Vinstue Sans Souci, Frederiksberg C
  8. Restaurationen, København K
  9. Restaurant Schønnemann, København K
  10. Kong Hans Kælder, København K

Om gæsteanmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for september 2017 er baseret på 16.417 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...