Guide: 7 ekstravagante hotelrestauranter

thumb image

Er du på udkig efter en luksuriøs spiseoplevelse?  Her er 7 ekstravagante hotelrestauranter, der både byder på gastronomiske oplevelser og et kig ind i landets ikoniske hoteller. 

Hotelrestauranter behøver bestemt ikke at være en kedelig oplevelse! På en række af landets ikoniske hoteller gemmer der sig nogle helt suveræne spiseoplevelser.

Her er vores bud på 7 luksuriøse hoteller med restauranter, der alle er et besøg værd.

1. Marchal – Hotel d’Angleterre

På Danmarks førende femstjernede hotel venter der dig en madoplevelse udover det sædvanlige. Det luksuriøse hotel huser nemlig en af Københavns bedste restauranter, Marchal. Marchal bygger på klassisk tradition med et moderne og urbant touch – og deres søndagsbrunch skulle være ‘to die for’!

Hvor: Kongens Nytorv 34, 1050 København K


Book bord på Marchal ➤

2. Format – Hotel Sankt Annæ

På det charmerende hotel Skt. Annæ i hjertet af København finder du den nyåbnede restaurant Format. Det er det talentfulde hold bag de populære restauranter Formel B & Uformel, der har åbnet restauranten, så der er god grund til at stikke snuden forbi deres nyeste skud på stammen.

Hvor: Sankt Annæ Plads 20. 1250 København K


Book bord på Format ➤

3. Restaurant Royal

Hotel Royal i hjertet af Aarhus er byens vartegn, når det gælder overnatning. Hotellet har en legendarisk atmosfære, hvor kunst, indretning, service og gastronomi op i en højere enhed. Du behøver dog ikke at være overnattende gæst for at få et bid af kagen – Kig forbi Restaurant Royal eller deres nyåbnede Bistro og få én på opleveren.

Hvor: Store Torv 4, Aarhus C


Book bord på Restaurant Royal ➤

4. P Eatery

Det kendte, gamle hotel Skt. Petri har netop gennemgået en totalrenovering, og i foråret 2017 har de slået dørene op til P Eatery – en smukt indrettet middelhavsrestaurant med nordisk karakter midt i Københavns latinerkvarter.

Hvor: Krystalgade 24, 1172 København K


Book bord på P Eatery ➤

5. TreeTop – Munkebjerg Hotel

På det skønne 4-stjernede hotel Munkebjerg, smukt placeret ved Vejle Fjord, finder du restaurant TreeTop. Her er der en formidabel udsigt over trætoppene og fjorden samt mad i absolut topklasse. Køkkenet kalder de et internationalt fusionskøkken, hvor de leger med forskellige køkkeners traditioner og metoder og bringer dem i spil i nye sammensætninger. Restauranten har for nyligt fået ny køkkenchef, som du kan læse mere om her.

Hvor: Munkebjergvej 125, 7100 Vejle


Book bord på TreeTop ➤

6. Niels

Luksushotellet Nobis har netop slået dørene op i hjertet af København i slutningen af september 2017. Det smukke nye hotel huser gourmetrestauranten Niels, hvor topkokken Jeppe Foldager regerer i køkkenet. På Niels venter der dig en madoplevelse fra det nordiske køkken med fokus på lokale råvarer i sæson.

Hvor: Niels Brocks Gade 1, 1574 København V


Book bord på Niels ➤

7. Skt. Petri Restaurant

En ny restaurant har set dagens lys på Skt Petri Hotel i ny renoverede og smukke omgivelser. Her byder kokken Thomas Larsen på et vaæld af lækre, mindre retter. Hvis du vil opleve den, kan det bl.a. ske i DinnerDays i uge 42, hvor de byder på 3 retter for 200,-.

Hvor: Krystalgade 22, 1172 kKøbenhavn K


Book bord på Skt. Petri Hotel ➤

You may also like...